Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

΄Ενα γιαούρτι για τον αντιπρόεδρο

Δεκάδες κάτοικοι της Κερατέας , χθες το βράδυ , έσπευσαν στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων Αττικής , όπου ο πολλά βαρύς , αθυρόστομος και προκλητικός αντιπρόεδρος της πασοκικής κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος περίμενε τα νόστιμα ¨”κοψίδια”
Και πριν τα δει στο τραπέζι του αντίκρυσε εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας που επί τρίμηνο βρίσκονται υπό αστυνομική κατοχή και δεν μπορούν να ξεμυτίσουν από το σπίτι τους χωρίς να υποστούν αστυνομικό έλεγχο , πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ άλλοι τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα.
Για την προστασία της αυτού εξοχότητας διμοιρία των ΜΑΤ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,κατέφθασαν και “στρατοπέδευσαν ” έξω από την ταβέρνα .Ο κ. Πάγκαλος συνομίλησε με κατοίκους ,εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο Κερατέας , αλλά ως εκεί.
Λίγες μέρες νωρίτερα , στα Καλάβρυτα αυτή τη φορά και πάλι σε ταβέρνα , θαμώνας έβρισε τον αδερφό του πρωθυπουργού Νίκο Παπανδρέου. «Εσείς τρώτε με χρυσά κουτάλια και μεις είμαστε στην πείνα» φέρεται να είπε ο εξοργισμένος νέος.
Λεβέντες , μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί ... Μπουκιά να μην “σταυρώσουν”...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου