Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μόνο ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα....





Στις ημέρες της νεοκατοχής της Ελλάδας από το ΔΝΤ , με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε κατάσταση φτώχειας , τρέλας και απόγνωσης , με πετσοκομένους μισθούς και συντάξεις εκατομμυρίων συνανθρώπων μας , ο Γιωργάκης είπε “ΝΑΙ” στη συμμετοχή της χώρας μας στην στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη.
Κι ακούστε το “κοστούμι” της συμμετοχής : ούτε λίγο ούτε πολύ ...μόνο ΕΝΑ εκατομμύριο Ευρώ ημερησίως κοστίζει η εμπλοκή μας με τη διάθεση μιας φρεγάτας , ενός ιπτάμενου ραντάρ, ελικοπτέρων και... 4 F-16, σύμφωνα με τον στρατιωτικό συντάκτη του τηλεοπτικού σταθμού ANT Πάρι Καρβουνόπουλο.
Αν υπολογισθεί όμως και το κόστος λειτουργίας των στρατιωτικών βάσεων σε Σούδα και ΄Ακτιο ,οι οποίες απλόχερα διατέθηκαν στην υπηρεσία των νεο-πρόθυμων ιπποκόμων της Ειρήνης ,τότε το συνολικό κόστος βγάλτε το μόνοι σας.
Και όταν ρθει εκείνος ο ατσαλάκωτος Παπακωνσταντίνου με τους νέους φόρους του , μην τον απογοητεύσετε .Θυμηθείτε ΤΙ θα πληρώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας...Χαρίστε του, λοιπόν , και ντομάτες και γιαούρτια .
Είναι η μικρότερη συμβολή σας , γιατί η άλλη - η μεγάλη – γίνεται άθελά σας με τις φοροεπιδρομές στο εισόδημά σας από το γιο του Ανδρέα και της Μάργκαρετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου