Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ :δυο 15χρονοι μαθητές τσάκισαν στο ξύλο συμμαθητή τους στην Πάφο και τον έστειλαν στο χειρουργείο...


ΣΟΚ έπαθαν οι γιατροί του νοσοκομείου της Πάφου όταν παρέλαβαν έναν 14χρονο μαθητή για νοσηλεία. Το κεφάλι του ήταν γεμάτο αίματα, και οι πληγές πολλές και μεγάλες. Λόγω των σοβαρών τραυμάτων στο πρόσωπο από τα πολλαπλά χτυπήματα με σιδερογροθιά, το αγόρι μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Φέρει κάταγμα μετωπιαίου οστού και ράγισμα στην οστική παρασχίδα (στην περιοχή γύρω από το μάτι) και αναμένεται να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 15χρονοι και ο 14χρονος συμμαθητής τους είχαν προηγούμενα : είχαν καβγαδίσει στην αυλή του σχολείου την περασμένη Τρίτη.Σύμφωνα με το Pafospress.gr, οι δύο 15χρονοι μαθητές ήταν καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό που επρόκειτο να διαπράξουν, προχθές, λίγο μετά τις 11 π.μ., στο Γυμνάσιο Πολεμίου. Εξοπλισμένοι με.... σιδερογροθιά μπήκαν στην τάξη και έσυραν τον 14χρονο μέχρι την αυλή όπου τον χτυπούσαν κυρίως στο κεφάλι ,αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος.
Μετά τον έριξαν βίαια σε σιδερένιο κάγκελο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να σωριαστεί στο έδαφος. Τότε συνέχισαν ...άνετα τον ξυλοδαρμό του μπροστά σε δεκάδες συμμαθητές τους που ΔΕΝ αντέδρασαν!...,
Πηγή: 24  h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου