Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Κοκαϊνη,o Τηλεαστέρας, ο αθλητικός και οι δύο ...παρουσιάστριες


Η σιωπή των Μ(έσων) Μ(αζικής) Ε(πιβολής) είναι... εκκωφαντική για τους λεγόμενες “Τηλεαστέρες” ,που πιάσθηκαν σε κύκλωμα ...ΚΟΚΑΙΝΗΣ!
Τόσες ημέρες “κάνουν γαργάρα” το θέμα για να μην θιγούν υπολήψεις , ενώ πράττουν το ακριβώς αντίθετο για τον γιο ή την κόρη της κάθε κυρά Μαρίας...Εκεί τους πιάνει ο πόνος και ... διεκτραγωδούν με τα μελανότερα χρώματα τους θανασιμους κινδύνους από την...κοκαίνη ή την ηρωίνη.
Απ΄ότι φαίνεται ο χαμογελαστός “τηλεαστέρας” ,”το λαϊκό παιδί”, που συνεχίζει να βγαίνει στο γυαλί, “καθάρισε” και οι μπάτσοι δεν σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του γιατί τον πίστεψαν πως τα “εισιτήρια¨ (σ.σ. κωδικός για αγορά κοκαϊνης) που παράγγελνε στον έμπορο κοκαίνης ήταν για ...προσωπική του χρήση!!!
Υπάρχουν όμως πληροφορίες και για αθλητικό συντάκτη και δυο .... παρουσιάστριες ,που εμπλέκονται σ΄ αυτό το κύκλωμα. Και , oπως γράφει η iefimerida.gr Q
  • οι δυο πάντως «τρέμουν» ,ότι είναι πιθανόν να έχουν επίσης καταγραφεί συνομιλίες τους με τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών”.

  • Οι δυο αυτές κυρίες της σόουμπιζ φέρεται να ανήκουν σε διαφορετικά Μέσα. Η πρώτη βρίσκεται «κοντά» στην υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή, ενώ η δεύτερη ανήκει στο δυναμικό άλλου καναλιού.
Φαρισαίοι Μου-Μου- Ετζήδες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου