Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : βάζουν ...ελεύθερους σκοπευτές για την παρέλαση στο Σύνταγμα!!


Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει η Αστυνομία στις ταράτσες των κτιρίων γύρω από την πλατεία Συντάγματος κατά την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.΄
Στην διαταγή ,που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου - όπως αναφέρει το briefingnews.gr -εκτός των άλλων μέτρων
 που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ....ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες κτιρίων γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σ΄αυτήν.
Το απίστευτο αυτό μέτρο δεν είναι δυνατό να εξηγηθεί με την κοινή λογική, ακόμη και την πλέον ακραία, αφού οι ειδικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως αντικείμενο να πυροβολούν και να σκοτώνουν αυτόν που βάζουν στην διόπτρα τους!!!Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους..
Το μόνο που μπορεί να εξηγήσει μια τέτοια ακραία, όσο και επικίνδυνη κίνηση, είναι ο απόλυτος πανικός που έχει καταλάβει τους κρατούντες για την αυξανόμενη οργή των πολιτών, πανικός που «κατεβαίνοντας» προς τους Στρατηγούς των Μεγάρων της Κατεχάκη και της Αλεξάνδρας, μετατρέπεται σε απύθμενη βλακεία!!!
Έντονα αντέδρασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει ισχυρότατες δυνάμεις, ώστε να μην γίνουν επεισόδια.
Στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων ,τονίζει:
  • «Δεν είναι δυνατόν οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται με την επιβολή μέτρων αστυνομίας και μάλιστα καταστρατηγώντας κάθε έννοια ωραρίου, αδειών και ημερήσιων αναπαύσεων του αστυνομικού. Δεν είναι αυτή η αποστολή μας. Τα κοινωνικά προβλήματα και ο θυμός ενός ολόκληρου λαού, δεν αντιμετωπίζονται με την καταστολή.
  • Δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι στα πρωτοφανή μέτρα 'τάξης και ασφάλειας' ..”

Πηγή : tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου