Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μαρίν Λε Πεν: Μας χορηγούν το ίδιο «φάρμακο» που έδωσαν και στην Ελλάδα

Μαρίν Λε Πεν:  Μας χορηγούν το ίδιο «φάρμακο» που έδωσαν και στην Ελλάδα

«Πρόεδρο μαριονέτα» χαρακτήρισε τον Φρανσουά Ολάντ, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν, κάνοντας λόγο για «μια Ευρώπη που αποφασίζει για όλα» και επιβάλλει στην Γαλλία το ίδιο «φάρμακο» με αυτό που χορηγήθηκε και στην Ελλάδα!.

Με αφορμή την χθεσινή 2ετή παράταση ,που έδωσε ηΚομισιόν στο Παρίσι για μείωση του ελλείμματος και τις συστάσεις της για μια ....πιο ανταγωνιστική οικονομία, η Μαρίν Λε Πεν, σε  συνέντευξή της στο LCP, όχι μόνο αφμισβήτησε τις δηλώσεις του Ολάντ που υποστήριξε ότι «οι Βρυξέλλες δεν μας υπαγορεύουν τι να κάνουμε», αλλά τον χαρακτήρισε και πρόεδρο χωρίς καμία εξουσία:
«Η ΕΕ μας επιβάλλει το ίδιο ακραιο-φιλελεύθερο φάρμακο με εκείνο που επιβλήθηκε στην Ελλάδα. Η ΕΕ αποφασίζει σήμερα για όλα: την μεταναστευτική πολιτική, την οικονομική πολιτική. Αυτό είναι που αποκαλώ Σοβιετική Ευρωπαϊκή Ένωση» υποστήριξε η Λε Πεν.

«Δεν έχουμε πλέον ούτε νομισματική, ούτε εδαφική, ούτε νομοθετική κυριαρχία» και συμπεραίνω ότι «οι Γάλλοι εξέλεξαν έναν πρόεδρο που πλέον δεν έχει καμία εξουσία, που βρίσκεται υπό τις τρομακτικές εντολές των Βρυξελλών. Είναι ένας πρόεδρος-μαριονέτα» 
  • «Θέλω μια Ευρώπη ελεύθερων και κυρίαρχων κρατών. Θέλω ο λαός μου να έχει το δικαίωμα να αποφασίσει. Λέω στους Γάλλους ότι θα πρέπει μια μέρα να εξηγήσουν στην ΕΕ με την ψήφο τους, ότι είναι κύριοι του εαυτού τους».

πηγή: Le Parisien , ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου