Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Χρυσή Αυγή και ο “Μαρμαρωμένος Βασιλιάς”!


Περίπου 1.000 μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στην πλατεία Μητροπόλεως ,στην Αθήνα, με αφορμή εκδήλωση «Τιμής και Μνήμης για την άλωση της Πόλης», όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου , ο οποίος μεταξύ άλλων θυμήθηκε και τον ...”Μαρμαρωμένο βασιλιά”!
«Δεν ξεχνάμε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά», είπε χαρακτηριστικά.
O  Ν.  τόνισε πως η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την άλωση της Πόλης εδώ και δύο δεκαετίες:
"Κάποτε είμαστε δεκάδες, αργότερα εκατοντάδες, τώρα είμαστε χιλιάδες! Πάντοτε θα τιμούμε την ιστορική μνήμη. Είμαστε οι μόνοι που καταθέσαμε στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη και μνημονεύουμε την θυσία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και των τελευταίων υπερασπιστών της Πόλης. Την ίδια στιγμή, ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σήμερα στην Βουλή πως σαν σήμερα ο "εθνάρχης" Κωνσταντίνος Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΟΚ. Είναι εκτός πραγματικότητας. Θέλουν να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, όμως Εμείς δεν ξεχνάμε! Η Ελλάδα του 2013 θυμίζει πολύ τον τραγικό Μάιο του 1453. Τότε έπεφταν τείχη. Τώρα πέφτουν υπογραφές για την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας. Σας καλώ σε Εθνική Αντίσταση απέναντι στους γραικύλους και τους Εφιάλτες της Πατρίδας. Όπως είπε και ο Γέρος του Μοριά: "Και ένας Έλληνας να μείνει, θα ελευθερωθούμε". Είμαστε εκατοντάδες, είμαστε χιλιάδες και θα ελευθερωθούμε.!"
Αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είπε,
  • στόχος του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου είναι η Χρυσή Αυγή.Και επικαλέστηκε την απόφαση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία «υπάρχει επαρκές νομοθετικό πλαίσιο»,
  • Καταλήγοντας είπε:
    «Κανείς δεν θα μας εμποδίσει να λέμε έξω οι λαθρομετανάστες»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου