Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Άοπλον σκότωσε το FBI κατά την ... ανάκριση!!!

Άοπλος ο άνδρας που πυροβολήθηκε ανακρινόμενος από το FBI
Αυτή  είναι  ...ανάκριση .
Σε σκοτώνουν  γιατί , φαίνεται,  ΔΕΝ λες  αυτά που  θέλουν  οι  σερίφηδες  στην άγρια Δύση των Η{Α.
"΄Ερχεται"  η αμερικανική εφημερίδα  Washington Post   και   α π ο κ α λ ύ π τ ει  ,ότι το FBI   κατά τη διάρκεια ανάκρισης στη Φλόριντα,  πυροβόλησε και  σκότωσε   τον  27χρονο Ιμπραγκιμ Τομπάσεφ , τσετσενικής καταγωγής. Τον ...ανέκρινε  σχετικά με τις φημολογούμενες σχέσεις του με τους δράστες της φονικής επίθεσης στο μαραθώνειο της Βοστώνης.
Τον σκότωσαν μέσα  στο διαμέρισμά του ....
Σύμφωνα με τις αναφορές που υπήρξαν, σχετικά με τον θάνατό του  αναφέρθηκε ότι οι πράκτορες του FBI τον πυροβόλησαν, καθώς αυτός προσπαθούσε να.... επιτεθεί σε έναν από τους ανακριτές του.
Το FBI δεν είχε σχολιάσει επίσημα την εξέλιξη της υπόθεσης αλλά οι αξιωματούχοι των δυνάμεων ασφαλείας, είχαν ισχυριστεί ότι ο νεαρός άνδρας κραδαίνοντας ένα μαχαίρι προσπάθησε να αρπάξει το όπλο ενός πράκτορα του FBI.
Λίγο πριν το θάνατό του, είχε... ομολογήσει τη συμμετοχή του σε τριπλή δολοφονία, το Σεπτέμβριο του 2011 μαζί με τον Τάμερλαν Τσαρνάεφ, τον μεγαλύτερο από τα αδέλφια που κατηγορούνται ότι οργάνωσαν και εκτέλεσαν την επίθεση στις 15 Απριλίου κατά τον μαραθώνιο της Βοστώνης, όπου σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν 264. Μετά τον θάνατο του Τομπάσεφ, ο πατέρας του σε συνέντευξη σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, είχε αμφισβητήσει την εκδοχή της αστυνομίας. «Πώς θα μπορούσε να επιτεθεί σε ένα συγκεκριμένο πράκτορα με ένα μαχαίρι, ενώ ήταν πέντε ή έξι αστυνομικού στο σπίτι;» είχε πει.
Πηγή:enikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου