Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πολεμική επιχείρηση με ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και μπουλντόζα εναντίον ...20 μοναχών στη Μονή Εσφιγμένου ,στο ΄Αγιον ΄Ορος !


Ζούμε  σε ένα  ανεγκέφαλο και επικίνδυνο κράτος.

Ενώ  η χώρα βρίσκεται σε  οικονομική ομηρεία , εκατοντάδες  χιλιάδες  συνάνθρωποί μας  ζουν το μαρτύριο της  ανεργίας και της  μεγάλης  φτώχειας  και άλλοι  700.000 νέοι  κάτω των  25 ετών ...κινεζοποιούνται όσον αφορά το  γλίσχρο μισθό τους και το  απάνθρωπο  ωράριο εργασίας, κάποιοι  σ΄αυτό το κράτος  ...θυμήθηκαν  πως ...εκκρεμεί η ...διαφωνία  ...20 μοναχών στην Ι. Μονή Εσφιγμένου, στο ΄Αγιον ΄Ορος!!!
Τέτοια  ...μνήμη!
Κι είπαν να λύσουν  π ρ ώ τ α   αυτό το ...ΜΕΓΑ (!!!!)  θέμα με τους  20 ανυπάκουους αγιορείτες μοναχούς  , για να ...πάει μπροστά η χώρα μας !!!
Κι έστειλαν  ΜΑΤ....
Κι έστειλαν ΕΚΑΜ...
Κι έστειλαν και μία μπουλντόζα  για να σπάσει την πόρτα  στο κονάκι  όπου βρίσκονται  20 ψυχές !!!
Πολεμική επιχείρηση στο ΄Αγιον ΄Ορος

Η επέμβαση των ΜΑΤ, όπως  αναφέρει το zougla.gr  από το οποίο αντλούμε και τα  φωτογραφικά στιγμιότυπα , πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, περίπου στις 09.00, στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου .




Πάρα ταύτα δεν τα κατάφεραν. 
  • Υπενθυμίζεται ότι οι μοναχοί είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν το κονάκι με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής που έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία είχε υποβάλει η νέα αδελφότητα μοναχών, διατάσσοντας την κατάσχεση και την απόδοση του αντιπροσωπείου της Μονής.
Πηγή:zougla.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου