Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Φοράει σουτιέν ο Ιμπραϊμοβιτς ;


Ο,τι και να κάνει, οι δημοσιογράφοι είναι καταδικασμένοι να ασχολούνται μαζί του.
 Ενας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς, που όμως δεν κλέβει την παράσταση μόνο με τα δεκάδες γκολ που πετυχαίνει κάθε χρόνο.
Ο Σουηδός παίκτης μόλις ο αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε, έβγαλε ολόκληρη την εμφάνισή του, όμως αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι εκτός από εσώρουχο, φορούσε κάτι και στο πάνω μέρος του σώματός του.
Οπως ήταν αναμενόμενο, στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι ο Ιμπρα είναι τόσο εκκεντρικός που φοράει σουτιέν, μπικίνι και άλλα τέτοια ωραία. 
Πρόκειται για προϊόν νανοτεχνολογίας το οποίο με το επιχρισμένο με βιοκεραμικά υφάσμα στο δέρμα, στοχεύει στην αναγέννηση του συνδετικού ιστού ενώ καταπολεμά και την κυτταρίτιδα. Οι αθλητές το φορούν κυρίως για να αυξήσουν τις επιδόσεις τους στην ταχύτητα, την επιτάχυνση, ενώ βοηθάει και στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς. !!
Το συγκεκριμένο, είναι της εταιρίας GPSports, η οποία έχει εξαπλωθεί στην Ευρώπη και με τα προϊόντα της έχει στόχο να μεγιστοποιεί την απόδοση των αθλητών στη δουλειά που κάνουν σε καθημερινή βάση.
Τέτοιου είδους προϊόντα χρησιμοποιούνται ήδη από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Γιουβέντους, Τσέλσι, Λίβερπουλ, ενώ από την Ελλάδα στη λίστα είναι ο Παναθηναϊκός. Πόρτο, Αγιαξ, Φούλαμ, Βέρντερ Βρέμης, Σάλτσμπουργκ είναι κάποια ακόμα κλαμπ.


Παρά την καθαρά αθλητική εξήγηση για την εμφάνιση του Ιμπραϊμοβιτς, δεν έλειψε και ο σχετικός χαβαλές στο διαδίκτυο που δεν ξεχνά το... τρυφερό ενσταντανέ του με τον Ζεράρ Πικέ.
πληροφορίες: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου