Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας ή καλοστημένη παγίδα της ΄Αγκυρας σε βάρος της Ελλάδας με το φουσκωτό ,που μετέφερε όπλα και εκρηκτικά ;;;




Σε εξέλιξη οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής σε Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη από το πρωί μετά την ανεύρεση όπλων ( δύο  όλμοι, τέσσερις χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, σφαίρες ) και εκρηκτικών σε μεγάλο φουσκωτό σκάφος 
 μεταξύ Χίου και Οινουσών , που είχε (;)  κατεύθυνση την ... Τουρκία.(;;;) .
Επί του πλοίου συνελήφθησαν 4 άτομα
Μέχρι στιγμής λέγεται πως έγιναν 13 προσαγωγές , οι περισσότερες από την περιοχή των Εξαρχείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες :
  • ο ένας από τους Έλληνες, ο οποίος είναι 22 ετών, και σπουδαστής στην Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο, δήλωσε, ότι προσελήφθη με αμοιβή 500 ευρώ, για να οδηγήσει το φουσκωτό στην Τουρκία ,και ότι δεν γνώριζε τι μετέφερε...
  • Οι δύο αλλοδαποί, που επέβαιναν στο φουσκωτό , σύμφωνα με πληροφορίες διέμειναν στα Εξάρχεια (!) είναι Τούρκοι κουρδικής καταγωγής και πιθανόν μέλη του Μετώπου Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος (DΗΚΡ-C) !!!
                 Η υπόθεση βρωμάει ...

  1. το ταχύπλοο εντόπισε σε ..τυχαίο έλεγχο για μετανάστες το Λιμενικό
  2. το εντυπωσιακότερο : αυτοί οι συνωμότες ή αν θέλετε τρομοκράτες που θα σκόρπιζαν ...θάνατο στην Τουρκία , κάθισαν σαν κοτούλες στον έλεγχο των απλών λιμενικών ...Καμμία αντίδραση όχι για να διαφύγουν, όπως κάνουν οι τρομοκράτες που σέβονται τον εαυτό τους ,που λέει η παροιμία, αλλά έστω να ...πετάξουν στη θάλασσα το επιβαρυντικό (γι΄ αυτούς) φορτίο... Σαν να ήθελαν να συλληφθούν!!!
  3. και συνελήφθησαν ..
  4. Και πήγαν ...ήρεμα στο λιμεναρχείο της Χίου. Θα πουν και κάποια ονόματα συνεργατών ή όχι .. Αυτοί ξέρουν ΠΩΣ παίζεται το παιχνίδι ,και ίσως το στήνουν καλά ...

Ενας από τους Ελληνες συλληφθέντες είναι 22 ετών, σπουδαστής στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο και υποστήριξε ότι πήρε 500 ευρώ ως αμοιβή προκειμένου να ...οδηγήσει το φουσκωτό στην Τουρκία και δεν είχε ιδέα τι άλλο υπήρχε στο φουσκωτό...!

Αυτό σημαίνει πως
  • η υπόθεση αυτή αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία στους πασάδες της ΄Αγκυρας , με κορυφαίο το Νταβούτογλου , να ισχυρισθούν ,πως η Αθήνα υποβοηθά Κούρδους εξτρεμιστές για “επιθέσεις προς την Τουρκία από το ελληνικό έδαφος”!
Και η υπόθεση αυτή έρχεται και δένει με πρόσφατες διαρροές της Αγκυρας σε τουρκικές εφημερίδες για δήθεν ...εκπαίδευση Κούρδων στο Λαύριο , κάτι που έχουν πει ..δεκάδες φορές.

Το πλέον σοβαρό είναι η πρόσφατη δήλωση του πασά Νταβούτογλου που εντελώς αιφνιδίως και άνευ αιτίας (;;;) ισχυρίσθηκε ,ότι η Τουρκία "θα ...πάρει εδάφη από την Ελλάδα"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου