Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Γυμνή για... αντρικό περιοδικό Ισπανίδα πολιτικός , για να αποκαλύψει τη δική της "γυμνή αλήθεια" για το σκάνδαλο κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος στο οποίο ήταν πρωταγωνίστρια!!!






Σε μια φωτογράφιση που προκάλεσε σάλο προχώρησε η 43χρονη Κάρμεν Λόπεζ, Ισπανίδα πολιτικός και εκλεγμένη με τους Ciudadanos δημοτική σύμβουλος.

Η Λόπεζ φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για εξώφυλλο αντρικού περιοδικού και έτσι επέλεξε να αποκαλύψει την... δική της εκδοχή για το σκάνδαλο κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος, που την υποχρέωσε σε παραίτηση. 


Η 43χρονη πρώην Μις Σεβίλλη κατηγορήθηκε πως ταξίδευε στις ΗΠΑ με έξοδα των πολιτών. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της θητείας της η Λόπεζ μετακόμισε στο Σικάγο των ΗΠΑ, ακολουθώντας τον σύζυγό της που βρήκε δουλειά εκεί.

Δεν θέλησε να παραιτηθεί από τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο μιας κωμόπολης της Ανδαλουσίας, με αποτέλεσμα να ταξιδεύει τακτικά από τις ΗΠΑ στην Ισπανία, με έξοδα των πολιτών. Η αποκάλυψη του σκανδάλου την οδήγησε τελικά σε παραίτηση.

Ωστόσο, η Λόπεζ δεν θέλησε να το αφήσει έτσι και αποφάσισε να προχωρήσει στην γυμνή φωτογράφιση για να αποκαλύψει την δική της «γυμνή αλήθεια». Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό το κόμμα της, οι Ciudadanos, γνώριζε πλήρως την απόφασή της να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να συνεχίσει τις παρουσίες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης με έξοδα των πολιτών.

Μάλιστα, κατηγορεί τους Ciudadanos ότι αυτοί διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης το σκάνδαλο για να την αναγκάσουν να παραιτηθεί. 
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου