Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Κτηνίατρος έκανε εφημερίες στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» , και άνδρες έκαναν εξετάσεις για το δείκτη PSA



Απίστευτα  πράγματα  σε  ...δημόσιο μαιευτήριο !
Και μάλιστα στο  θεωρούμενο από τα πολύ καλά μαιευτήρια.
Κι έτσι μπορείς  άνετα να πεις ,πως ξεπερνούν κάθε φαντασία τα όσα κατέγραψε στο πόρισμα του ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, για τα όσα συνέβαιναν επί σειρά ετών στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» .
Γιατί  δεν ξανάγινε  να  εργάζεται ...κτηνίατρος  σε μαιευτήριο και να κάνει  και τακτικές  εφημερίες !!!!Στην Εθεση Ελέγχου (ΕΔΕ) , για τα όσα συμβαίνουν στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» με τους 7000 τοκετούς ετησίως, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
  • "Από δειγματοληπτικό έλεγχο Προγράμματος Εφημεριών μηνών 3ου, 4ου, 5ου, 6ου και 7ου 2015 διαπιστώθηκε ότι για την κτηνίατρο του Παθολογικού Τμήματος προέκυψε προγραμματισμός πραγματοποίησης 4 ενεργών εφημεριών για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο και 3 για τους υπόλοιπους μήνες που ελέγχθησαν», προσθέτοντας:
  •  «Δεν δικαιολογείται η τοποθέτηση κτηνιάτρου στο Παθολογικό Τμήμα, αλλά ούτε και ενεργός εφημερία, πολλώ δε μάλλον για την ειδικότητα του κτηνιάτρου στο συγκεκριμένο Τμήμα».

Στην ΕΔΕ προέκυψε επίσης ότι η κτηνίατρος είναι και «υπεύθυνη του Τμήματος Τροφίμων του νοσοκομείου από 15ετίας» ασκώντας και διοικητικό έργο. Συγκεκριμένα, τακτοποιεί φακέλους χημειοθεραπειών, ασχολείται με το αρχείο του νοσοκομείου και κατά την εφημερία ενημερώνει τον διευθυντή του τμήματος κλπ…».
Και δεν είναι μόνο αυτό το ..παράλογο.
Συμβαίνουν κι άλλα παράλογα ,όπως  ότι 
  • άνδρες  υποβάλλονται {στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου»} σε  εξετάσεις ( που αφορούν το δείκτη PSA και μάλιστα  ως ...επείγοντα περιστατικά!
Μήπως  αυτοί οι άνδρες "ασθενείς" ...νοσηλεύονται κιόλας  στο δημόσιο μαιευτήριο ;;;
Αμ  το άλλο
  • "... γυναίκες ασθενείς με ιστορικό πολλών αποβολών, οι οποίες προσέρχονται σε τακτικά εξωτερικά ιατρεία (πρωινές ώρες) για τη διενέργειά τους.."!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου