Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Ο οδοντίατρος ,που βάραγε παλαμάκια στη Γεροβασίλη ,διορίστηκε… αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Αρτας!


Μία μέρα πριν την κοινή τους εμφάνιση στα μπουζούκια δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ

Κάτι παραπάνω από… απλό κέφι είχε ένας από τους άνδρες που χτυπούσαν παλαμάκια στο ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη, στην πίστα που τραγουδούσε ο Γιώργος Μαργαρίτης, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα σχολίων στα social media!

Ο κύριος που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος διακρίνεται να έχει αρκετή οικειότητα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, δεν χαιρόταν απλά για τον "βαρύ" χορό της κας Γεροβασίλη. Χόρευε και γιόρταζε και για τον διορισμό του στη θέση του αντιπροέδρου του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας (περιφέρεια εκλογής της κας Γεροβασίλη η οποία κατά τα λοιπά δήλωσε με άνεση ότι στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο οι άνθρωποι να χορεύουν..)!

Ο Βασίλειος Μπαλάσκας, οδοντίατρος στο επάγγελμα, διορίστηκε με το ΦΕΚ της 11ης Δεκεμβρίου (μία ημέρα πριν την έξοδο στα μπουζούκια και το ζεϊμπέκικο) τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, σε αντικατάσταση του Αθανασίου Λάμπρου.

Λογικό ήταν λοιπόν, ο κ. Μπαλάσκας, ο οποίος ήταν και στο ψηφοδέλτιο της κας Γεροβασίλη το 2014 για την Περιφέρεια της Ηπείρου και θεωρείται εκ των στενών συνεργατών της κας Γεροβασίλη, να είχε κάθε λόγο να χαίρεται και να γλεντά!


Δείτε εδώ ολόκληρο το ΦΕΚ με τον διορισμό του κ. Μπαλάσκα: ΦΕΚ.pdf




* Πηγή: εφημερίδα «Ανεξαρτησία» μέσω press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου