Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΓΑΠ πήγε σε σεμινάριο για ... ηγέτες, στο Χάρβαρντ, και γύρισε εντολοδόχος των αμερικανικών υπηρεσιών !! κατήγγειλε η τελευταία σύζυγος του πατέρα του , Δήμητρα Λιάνη:

Ο Γιώργος  ...αγγίζει τη Δήμητρα (φωτό αρχείου..)

Νέα σφοδρή επίθεση με  σοβαρό υπονοούμενο κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε η Δήμητρα Λιάνη, τελευταία σύζυγος του  ηγέτη  της "Αλλαγής" και μπαμπά του  ΓΑΠ.
Η  Δ. Λιάνη , μιλώντας   σήμερα το πρωί στο MEGA 

τον κάρφωσε  λέγοντας :
  • «...όταν πήγε στο Χάρβαρντ για κάποιο σεμινάριο για ηγέτες γύρισε άλλος άνθρωπος, εντολοδόχος των αμερικανικών υπηρεσιών»!!
Φοβερή  καταγγελία , που  δεν νομίζουμε  πως ο Γιωργάκης  θα την αφήσει  αναπάντητη.
Αν την αφήσει  , θα δικαιώσει  τη Λιάνη.
Παρακάτω  τον κατηγόρησε, ότι  ευθύνεται (κι αυτός) για την ....κατρακύλα της  υγείας του  Ανδρέα, λέγοντας :
Είπε  κι άλλα , όπως :
  • «Είναι πολύ σοκαριστικό για έναν πατέρα να βλέπει τον γιο του να περνάει στην αντίπερα όχθη» ανέφερε μιλώντας για την αντίδραση του Ανδρέα Παπανδρέου όταν έμαθε για την αλλαγή αυτή
  • «Αυτό το διαπίστωσε ο Ανδρέας όταν διάβασε το non paper που του εστάλη και αυτό τον πήγε πίσω στην υγεία του»!!!! 


Ο Ανδρέας Παπανδρέου πάντα στήριζε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, δήλωσε η κ. Λιάνη- Παπανδρέου. Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι μιμείται κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά του Παπανδρέου, ωστόσο δεν έχει τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Επίσης, είπε ότι «ο Ανδρέας δεν θα είχε έναν Φίλη υπουργό ο οποίςο δεν θα αναγνώριζε τη Γενοκτονία των Ποντίων και θα τον πέταγε με τις κλωτσιές έξω»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου