Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

"Χτύπησαν" αλύπητα τη φοροδιαφυγή, συλλαμβάνοντας ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ καστανά , που λιποθύμησε ,...Του κατάσχεσαν το καρότσι!!!


ΕΛΛΑΔΑ, Δεκέμβριος 2015.
΄Εστησαν κοτζάμ  αστυνομική επιχείρηση  για να ..τσακίσουν τη φοροδιαφυγή ,που έκανε ένας  ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ..καστανάς !
Ναι,αυτός ο καστανάς , κύριε  Τρύφωνα , είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  για την "τρύπα" των  ΔΥΟ δισ. ευρω.  του κρατικού προϋπολογισμού.
Στην επιχείρηση  συμμετείχαν  :
- 13  αστυνομικοί και
- δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ!!!
Τόσα  ΕΞΟΔΑ  για να πατάξουν (!)  την  φοροδιαφυγή(!!)  
                       του καστανά !!!
Ο άνθρωπος  λιποθύμησε (φωτό κάτω).
Οι  αστυνομικοί "έκαναν το ...καλήκον τους" .
Ο κύριος Τρύφων  μπορεί να  νιώθει ικανοποίηση!
Τσακίσανε  το γέρο καστανά..
                                                                                               tipota3


Μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ενόψει Χριστουγέννων, αλλά είχε και απρόοπτα και ένταση.

Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς. Μετά από σχετική καταγγελία (!!!!) οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται. Ο ίδιος αντέδρασε έντονα, δεν ήθελε να του κατάσχουν το καρότσι του και λόγω της έντασης και της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του. Το πλήθος που κοιτούσε το περιστατικό αποσβολωμένο, έσπευσε αμέσως πάνω από τον ηλικιωμένο.
Οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι, τα κάστανα έπεσαν στο έδαφος και στην γωνία απέναντι περίμενε γερανός για να «σηκώσει» το καρότσι. Την ίδια ώρα έφτασε και περιπολικό προκειμένου να πάρει τον ηλικιωμένο καστανά.


Τελικά έφτασε πρώτα το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν στο σημείο 13 αστυνομικοί, δύο περιπολικά και ένας γερανός. Για έναν ηλικιωμένο καστανά.Πηγή: seleo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου