Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ράντζο της ανωμαλίας ήταν αυτό του M.Jackson.-Τρομακτικές φωτογραφίες παιδιών με αιμορραγία, πόνο και βασανιστήρια., βασανιστήρια ζώων, σαδομαζοχιστικές εικόνες και αηδιαστικές εικόνες βίας
Tουλάχιστον φρίκη προκαλούν τα ευρήματα στο παραμυθένιο ράντζο Neverland, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας επτάχ χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον. Φωτογραφίες πορνό, άλλες από βασανιστήρια ζώων, σαδομαζοχιστικές εικόνες και αηδιαστικές εικόνες βίας, όπως μετέδωσε το Radar Online

Οι αποκαλύψεις αφορούν τις εκθέσεις των αρχών όταν εισέβαλαν στην απομονωμένη του βίλα στο Los Olivos, Καλιφόρνια, το Νοέμβριο του 2003. Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο της καταγγελίας που είχε γίνει για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε μια συλλογή πορνό φωτογραφιών και βίντεο με άντρες γυναίκες αγόρια και κορίτσια καθώς και πολλές συνταγές αντικαταθλιπτικών και ψυχοφαρμάκων γραμμένες από γιατρούς που ανήκαν στον κύκλο του καλλιτέχνη.


Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ δήλωσε ότι ο Τζάκσον χρησιμοποιούσε ακόμα και φωτογραφίες των ανιψιών του προκειμένου να διεγείρει νεαρά αγόρια. Τότε οι αρχές είχαν κάνει κατάσχεση σε περισσότερες από 80 βιντεοκασέτες και κασέτες ήχου.

Τα έγγραφα που συνελέχθησαν ζωγράφιζαν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Τζάκσον. Ένα άνθρωπο χειραγωγούμενο από τα ναρκωτικά και το άρρωστο σεξ, έναν παρανοϊκό που χρησιμοποιούσε εικόνες βίας, αίματος, θυσίας ζώων και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις ενηλίκων για να κάμψει την αντίσταση παιδιών και να υποκύψουν στις σεξουαλικές του ορέξεις. Οι εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, δεμένων γυναικών και σαδομαζοχισμού που βράθηκαν ήταν συγκλονιστικές.

Στην έκθεσή τους, οι αρχές περιγράφουν φωτογραφίες παιδιών με αιμορραγία, πόνο και βασανιστήρια.

Οι πηγές που αποκάλυψαν το περιεχόμενο του αρχαίου αναφέρουν ότι «Ο Michael Jackson είχε πραγματικά διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις και οι φωτογραφίες αποκάλυπταν μια σαδιστική πλευρά του που κανείς δεν ήξερε."
Thetoc.grσ.σ.  ο Τίτλος του κειμένου είναι του tipota3Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου