Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Ποινή φυλάκισης 8 ετών χωρίς αναστολή για τον Αρτέμη Σώρρα και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.-


 Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή και πέντε χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων επέβαλε ερήμην σήμερα Παρασκευή δικαστήριο της Πάτρας στον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγο του για την κατηγορίας της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

 Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τους, καθώς τυχόν έφεση τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.


Ο Αρτέμης Σώρρας επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου έπειτα από μήνυση την οποία υπέβαλε εναντίον του ο πρώην συνεργάτης - και κουμπάρος του - Φώτης Λεπίδας.

Ο πρώην συνεργάτης του Αρτέμη Σώρρα, όπως αναφέρεται στη μήνυση, τον κατηγορεί ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους. Επιπλέον τον κατηγορεί για την πώληση πολυτελούς αυτοκινήτου το οποίο του ανέθεσε για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα, της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον «ιθύνοντα νου» και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου