Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Κρατική χορηγία στην κόρη του Γιάννη Δραγασάκη !!Από το ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου











Με το ποσό των 130.000 ευρώ επιχορήγησε το ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου την Ρηνιώ Δραγασάκη κόρη του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Αυτό προκύπτει από την απόφαση του Ελληνικού Κέντρου Κινηµατογράφου, µε την υπογραφή της γενικής διευθύντριας Ηλέκτρας Βενάκη, τον Αύγουστο του 2016, µε την οποία εγκρίνονται κρατικές επιχορηγήσεις για επτά ταινίες µεγάλου µήκους, µεταξύ αυτών και «Η διπλανή µου» («Cosmic Candy»), που σκηνοθετεί (και γράφει το σενάριο µαζί µε την Κ. Κακλαµάνη) η κόρη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Να σημειωθεί ότι το Ελληνικό Κέντρο Κινηµατογράφου δεν είναι η πρώτη φορά που της λέχει δώσει χορηγίες αλλά ήταν μικρότερες. 
Από το 2013, επί των ηµερών της συγκυβέρνησης Σαµαρά-Βενιζέλου, µέχρι σήµερα έχει στηρίξει οικονοµικά τα κινηµατογραφικά της έργα.

Η τελευταία της ταινία, η οποία αξίζει να σηµειωθεί ότι είναι η πρώτη µεγάλου µήκους προσπάθειά της, δεν χρηµατοδοτείται µόνο στο τελικό στάδιο, αλλά και στα πρώιµα, πριν καν δηλαδή ολοκληρωθεί η συγγραφή του σεναρίου. Συγκεκριµένα, τον Οκτώβριο του 2014 προεγκρίθηκε η χρηµατοδότηση της συγκεκριµένης ταινίας µε το ποσό των 7.000 ευρώ για το στάδιο της συγγραφής σεναρίου.

Το έργο της Ρηνιώς ∆ραγασάκη µάλιστα δεν επιχορηγείται αποκλειστικά από το Ελληνικό Κέντρο Κινηµατογρά φου, αλλά και από την κρατική τηλεόραση.

Ραχήλ Μακρή

Με πολύ σκληρό τρόπο σχολίασε την επιχορήγηση αυτή η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με ανάρτησή της στο Facebookλόπου μάλιστα ανεβάζει το ποσό της επιχορήγησης στο 1 εκατ. ευρώ.

Γράφει συγκεκριμένα:
 "Ποιος Σκορτσέζε και ΣΥΡΙΖΑλογα. Η νέα σταρ σκηνοθέτιδα του Χόλυγουντ κυρια Δραγασάκη κόρη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Δραγασάκη που υπέγραψε όλα τα μνημόνια και δωράκι με τα περιφερειακά αεροδρόμια ως ένδειξη καλής υποταγής στον Σόιμπλε, λαμβάνει κρατική επιχορήγηση 1 εκατ. Ευρώ.
Για την παραγωγή του αριστουργήματος της.
Βρε ξετσίπωτοι πόσα θα φάτε που δεν έχετε αφήσει ταμείο για ταμείο άθικτο στην χώρα;
Μνημόνια μεχρι τελικής εξόντωσης στην μπανανία και κοιμηθείτε ονειρευόμενοι Πάσχα στην Μύκονο. Άντε παενε από εδώ ρε ξεφτιλισμένε απατεώνα.
Μαφία ΣΥΡΙΖανελ
Θα παρέμβει εισαγγελέας στην χωρα αυτή ή ζουν τον μύθο τους με τα 8.000 το μήνα.
Άντε στα τσακίδια όλοι σας"




liberal.gr ,Κυριακή 12 Μαρτίου 2017,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου