Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Οι καραγκιόζηδες των Εξαρχείων ικανοποιούνται με τον Παστίτσιο



Θα δικαιώσουν τελικά την “17Ν “, που σε μία από τις προκηρύξεις της έκανε λόγο για “καραγκιόζηδες των Εξαρχείων”!!!
΄Εφριξαν τότε “τα ...Εξάρχεια” από τον σκληρό και βέβαια ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ λόγο της 1ης Οργάνωσης ένοπλου αγώνα...
Τους θεωρούσε ... καραγκιόζηδες, και αυτοί οι αριστεροί του γλυκού νερού ,του φραπέ , της πνευματικής μιζέριας και της πλάκας, ήρθαν σήμερα να την ... δικαιώσουν.
Που είσαι Κουφοντίνα να δεις τη δικαίωση ....
΄Εκαναν ,λέει, ...λιτανεία για τον “γέροντα Παστίτσιο”...
Οι “αριστεροί” των Εξαρχείων!!!!
΄Ελα μ..., στον τόπο σου.
Το βίντεο στο διαδίκτυο τους ξεβρακώνει ...
Πολύ μικροί και φτωχοί για να κάνουν κι έναν ... χαβαλέ της προκοπής ...
Κάνουν τον “καμπόσο” εκεί που τους παίρνει.
Αν είναι ...”πραγματικοί αριστεροί” και όχι αριστεροεξυπνάκηδες ας κάνουν αύριο μία αντίστοιχη λιτανεία για τον Μωάμεθ και τότε να δούμε ποιοι έχουν τ΄ αρχίδια να συμμετάσχουν σ΄ αυτήν...

Οι ΗΠΑ επιδιώκουν πολεμική σύρραξη με την Κίνα ....


"Σε σύρραξη με την Κίνα αποσκοπούν 
οι ΗΠΑ με την πολιτική που ακολουθούν" , υποστήριξε ο φιλελεύθερος πρώην πρωθυπουργός 
της Αυστραλίας Μάλκολμ Φρέιζερ, σε διάλεξή του 
στο Πανεπιστήμιο 
της Μελβούρνης τονίζοντας μάλιστα ότι «σε περίπτωση σύρραξης, ορισμένα τμήματα της Αυστραλίας διατρέχουν τον κίνδυνο να πληγούν από πυρηνικές επιθέσεις».

Ο Φρέιζερ υποστήριξε ότι
"κρίσεις όπως αυτή στα νησιά Σενκάκου, αποτελούν "βούτυρο στο ψωμί" των ΗΠΑ οι οποίες αναζητούν την ευκαιρία να περιορίσουν "εδώ και τώρα" την στρατιωτική ισχύ της Κίνας, καθώς θεωρούν ότι μέσα στην ερχόμενη 13ετία, μέχρι το 2025, τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία θα έχουν δημιουργήσει συνολικά ένοπλες δυνάμεις ανώτερες από αυτές των ΗΠΑ"! 
Και διερωτήθηκε απευθυνόμενος στο ακροατήριό του «Αν πιστεύει κάποιος ότι είναι δυνατόν η Κίνα να υποκύψει σε μία τέτοια πολιτική και να υποχωρήσει χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο».
Πηγή: defencenet.gr

Ο Ψυχάρης, η κουμπάρα και το πραξικόπημα των σατυροβαρκάρηδων



Είναι διασκεδαστική

 η προσπάθεια του ΒΗΜΑτος να κερδίσει το χαμένο έδαφος
 στις κυκλοφορίες, 
άρα και το στοίχημα
 της επιβίωσης.
Ο Σταύρος Ψυχάρης 
 και τα στελέχη της εφημερίδας επιμένουν κόντρα στην πραγματικότητα να εκδίδουν κάθε Κυριακή μια πολυσέλιδη ασπρόμαυρη “ΕΣΤΙΑ” υποδυόμενοι ,ότι μόνο
 οι ίδιοι είναι 
οι κάτοχοι του απόκρυφων μυστικών 
της “σοβαρής” δημοσιογραφίας  
(κάτι σαν τον ηλικιωμένο έφορο του Μουσείου του Λούβρου που δολοφονείται 
και αρχίζει να ξετυλίγεται η περιπέτεια 
του Κώδικα Ντα Βίντσι)
 που οφείλουν να μεταλαμπαδεύσουν
 στους απογόνους τους, οι οποίοι επίσης
 θα πιάσουν δουλειά στον ΔΟΛ.
Ενώ στο άλλοτε κραταιό συγκρότημα υπάρχουν ικανοί και έμπειροι ρεπόρτερς, ταλαντούχοι γραφιάδες και νέα παιδιά με όρεξη,
 το βυζάντιο των στελεχών επιμένει να βγάζει μια εφημερίδα για τα ΚΑΠΗ της Αθηναικής Λέσχης.

Πέρα από το προβληματικό και εγωπαθές του εγχειρήματος ο πολύς Ψυχάρης και οι αυλικοί που του χαιδεύουν τα αυτιά, όφειλαν να σεβαστούν τους εργαζόμενους του μαγαζιού και να αλλάξουν άμεσα την εμφάνιση της εφημερίδας στο σύνολό της καθώς και την θεματολογία της πρώτης σελίδας.

Ακόμη κι αν πουλήσει το πέτσινο πραξικόπημα που προφανώς ετοίμαζαν κάτι βαρεμένοι τραχανοπλαγιάδες καραβανάδες, η συγκεκριμένη αποκάλυψη, έφαγε την σκόνη της καυτής κουμπάρας Ρεβέκκας (φωτο) που τα έκανε όλα, σύμφωνα με την ίδια –sex , βία, χρήμα και μπίζνες.
 Μία δεν πιάνει ο σατυροβαρκάρης καραβανάς μπροστά στην εκρηκτική κουμπάρα, την ασυγκράτητη....”
Πηγή : kourdistoportocali

Οι πραξικοπηματίες στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!



Σ΄ αυτή τη φαιδρή χώρα μπορεί ο κάθε Ψυχάρης να παίζει πολιτικά παιχνίδια με ενδεχόμενο τεράστιο αντίκτυπο στο εξωτερικό.
Βγαίνει το “ΒΗΜΑ” {σ.σ. σήμερα ..ακολουθεί και το iefimer;ida.gr..} για το οποίο κάποτε πρέπει να γραφτούν πολλά για τις κατά καιρούς “αποκαλύψεις του”, και “ανακαλύπτει” ...ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που ...ΑΠΕΤΡΕΨΕ ο ...δαιμόνιος Γιωργάκης.
Aρχηγός των ...πραξικοπηματιών ήταν ο Α. ΓΕΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος και γι΄αυτό το αστυνομικό σαϊνι, ο Μπεγλίτης τον ... αποστράτευσε ,όπως και το ναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη.
΄Ετσι , λέει το ευφάνταστο δημοσίευμα του “ΒΗΜΑΤΟΣ”, σώθηκε η Δημοκρατία σ΄ αυτή τη μπανανία ...
  • Γιατί , για να στηρίξει το αστείον του πράγματος ,επικαλείται τις αποδοκιμασίες κατά την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ,και άλλα ... πράσινα άλογα...

Και θα περίμενε κανείς ,όπως τονίζαμε και σε προηγούμενο σχόλιό μας , η κυβέρνηση του Γιωργάκη ή του Παπαδήμου να στείλει τους υποψήφιους πραξικοπηματίες στο ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ και ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
΄Ελα , ντε , που έβαλαν τους ...”πραξικοπηματίες¨” στην Κυβέρνηση...Ρε τι είναι τούτα ...Βάζεις τον αρχι-συνωμότη πραξικοπημα΄τια ΥΠΟΥΡΓΟ Εθνικής Αμυνας;; Και μιλάμε για τον Φραγκούλη Φράγκο που έγινε υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου , με τις ευλογίες των γνωστών πολιτικών κομμάτων !!!!
Μα , τότε ... δεν κινδύνευε η Δημοκρατία ;;;;
Και ήρθε και η τρικολόρ κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ υπό τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει ....υφυπουργό΄ Εθνικής ΄Αμυνας τον άλλο “συνωμότη' τον αποστρατευθέντα αρχηγό ΓΕΝ Δημήτριο Ελευσινιώτη (φωτό δεξιά..).
Τι μας λέτε ορέ λεβέντες...
Βάλατε σε δύο κυβερνήσεις τους ... αρχιπραξικοπηματίες ! 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ του Ρουμελιώτη: ΘΥΣΙΑΣΑΝ τα συμφέροντα των ΕΛΛΗΝΩΝ για να εξασφαλιστούν αυτά των Ευρωπαίων


Τόπαιξαν καλά παιδιά και δεν διαπραγματεύτηκαν...
Θυσιάστηκαν τα συμφέροντα των Ελλήνων για να εξασφαλιστούν αυτά των Ευρωπαίων” !!!!
Δύο φράσεις -ΒΟΜΒΕΣ του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη που ΟΔΗΓΟΥΝ σε Ειδικό Δικαστήριο με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ Προδοσίας.
Είπε επί λέξει:
  • «Μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη χρεοκοπία της χώρας σαν διαπραγματευτικό χαρτί και δεν το έκαναν για να δείξουν ότι είμαστε τα καλά παιδιά της Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας».
Όπως ανέφερε, τότε ούτε η Ευρώπη, ούτε η παγκόσμια οικονομία θα μπορούσαν να αντέξουν μια χρεοκοπία της Ελλάδας και η τότε κυβέρνηση δεν το χρησιμοποίησε αυτό ως θα όφειλε για να εξασφαλίσει καλύτερους όρους για τη χώρα.
  • «Τα ελληνικά συμφέροντα έχουν θυσιαστεί προκειμένου να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των Ευρωπαίων εταίρων μας», τόνισε ακόμα ο Π.. Ρουμελιώτης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
Όπως είπε, η πρώτη Αποστόλη του ΔΝΤ στην Ελλάδα είχε γίνει ήδη από τις 18 Φεβρουάριου του 2010, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου χρησιμοποίησε συνειδητά την εμπλοκή του Ταμείου ως μέσο πίεσης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για να δεχθεί να δώσει βοήθεια στην Ελλάδα.
Πηγή:24h

.Το “ΒΗΜΑ” και το “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ” ,που αποτελεί έσχατο όπλο για να μην εξεγερθούν οι υπόδουλοι ΕΛΛΗΝΕΣ






Το γνωστό “ΒΗΜΑ” ... ανακάλυψε μία παλιά σούπα , δηλαδή πως “ απετράπη στρατιωτικό πραξικόπημα πέρυσι τον Οκτώβριο”!
Δεν είναι η πρώτη φορά για τέτοιες “αποκαλύψεις” από “Το ΒΗΜΑ”.
Είναι η ... αγάπη και η λατρεία του για τέτοιου είδους “κατασκοπευτικά “ σενάρια , και αυτή είναι η Γ Ν Ω Μ Η μας ..
Τουλάχιστον , ακόμη , μπορούμε να έχουμε ΓΝΩΜΗ και ελευθερία ΕΚΦΡΑΣΗΣ/ΑΠΟΨΗΣ πριν μας οδηγήσουν στα ΣΥΓΧΡΟΝΑ    Κ Ρ Ε Μ Α Τ Ο Ρ Ι Α .
    Σύμφωνα με την  εφημερίδα ,με τίτλο «Το πραξικόπημα που δεν έγινε» πέρυσι τον Οκτώβριο ,η κυβέρνηση Παπανδρέου ουσιαστικά απέτρεψε, λίγο πριν παραιτηθεί , και παραδώσει τη θέση του στον .... Λουκά Παπαδήμο.
  • Δηλαδή , θέλετε να μας πείτε πως ο Γιωργάκης πήρε είδηση το ...... εν δυνάμει.... πραξικόπημα και το ... απέτρεψε!!!
  • Κι αφού ο Γιωργάκης και ο άθλιος Παπαδήμος ενημερώθηκαν για ... επικείμενο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ γιατί ΔΕΝ ενημέρωσαν την αρμόδια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για να καταδικασθούν οι ... επίορκοι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΄Αραγε , έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ γι΄αυτό το έγκλημα, που ΔΕΝ σημειώθηκε....
  • Είναι να γελάς και να κλαις.
  • Και βγαίνει ο Γιωργάκης και τους ξεβρακώνει, υποστηρίζοντας τα εξής:
  • «στοιχεία περί επικείμενου πραξικοπήματος δεν είχαν περιέλθει σε γνώση του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου».
Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται πως ανάλογες πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον Νοέμβριο του 2011 σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ και είχαν διαψευστεί.
    Αλλά και ο πρώην αρχιKΥΠατζής Κ. ΜΠΙΚΑΣ διαψεύδει κατηγορηματικά ,πως ενημέρωσε την απίστευτη κυβέρνηση του Γιωργάκη για επικείμενο ... πραξικόπημα. Είπε:
  • «Επί προηγούμενης Διοίκησης, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για ενδεχόμενο πραξικόπημα.
  • η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε έγινε αποδέκτης από άλλη Αρχή σχετικών Πληροφοριών, ώστε να προβεί στις από το νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος»
    Σε διάψευση προχώρησε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος χαρακτηρίζοντας τις φήμες αυτές «εκτός πραγματικότητας
    - Ποιο είναι το ζουμί ,για να ξέρετε, και να μην εκβιάζουν και παραπληροφούν:
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ κοινωνική ΕΚΡΗΞΗ μετά τον Οκτώβριο,που εν δυνάμει μπορεί να οδηγήσει σε .. ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , και στήνουν επικοινωνιακά παιχνίδια με όλους τους εταίρους επί σκηνής....

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έβγαλε πιστόλι



΄Ενας βουλευτής , εν προκειμένω ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (φωτο) έβγαλε ... πιστόλι κατά τη διάρκεια σύγκρουσης χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές , στο ΒΟΛΟ...
Βέβαια , κατείχε νόμιμη άδεια ,αλλά η κατάσταση εκτραχύνεται....
Και αλίμονο μας , τι μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή....
Όπως έγινε γνωστό από το.... αρχηγείο της ΕΛΑΣ, που βέβαια ΔΕΝ το ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ για την αλήθειαν των λεγομένων του, ομάδα αντιεξουσιαστών συνεπλάκη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με ομάδα της Χρυσής Αυγής στην οποία μετείχε και ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Κατά την συμπλοκή, ο βουλευτής έβγαλε ....πιστόλι ,που κατέχει νόμιμα, επιδεικνύοντάς το στους αντιεξουσιαστές.
Προσήχθησαν δώδεκα άτομα -έξι μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής, και έξι αντιεξουσιαστές.
Και το ρεφραίν: ..... όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις καταθέσεις τους.

Ο Μπόμπολας καρφώνει τον εφοπλιστή Ρέστη και "αθωώνει" τον Μεϊμαράκη για συμμετοχή σε κύκλωμα φοροδιαφυγής!



Τράβηξαν τα κουμπούρια οι νταβατζήδες της διαπλοκής.
Το κυριακάτικο "Εθνος" αποκαλύπτει πρόστιμο 31,5 εκατ. ευρώ, που επιβλήθηκε στον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.
Πιο συγκεκριμένα :σε πόρισμα του ΣΔΟΕ, αποκαλύπτεται κύκλωμα φοροδιαφυγής με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές μέσω offshore, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης.
Η ίδια εφημερίδα δεν κρύβει την "αγωνία" της για τον Βαγγέλη Μειμαράκη και σπεύδει να κάνει λόγο για την αθωότητά του !!!!
  • Ρε , τι γίνεται;
  • Βγαίνουν τα μεγάλα μαχαίρια των νταβατζήδων και ΟΠΟΙΟΣ επιβιώσει;
Πηγή: kourdistoportocali

Καρούζος ο φλούφλης, το σερνικό και η κουμπάρα-δηλητήριο.Ένα απολαυστικό "τρίγωνο" στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας !



Από : kourdistoportocali
“Ρόμπα” κάνει τον Γιάννη Καρούζο η πρώην σύζυγος 
του Ρεβέκκα ,με  συνέντευξή της  στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”.
  Mόνο "φλούφλη" δεν τον αποκαλεί. 
 Σκέτο δηλητήριο είναι το κορίτσι.
 Αντίθετα μέλι στάζει το στόμα της για τον κουμπάρο  Μειμαράκη.
"Σούπερ τσαχπίνη(!) με ένα γλυκό χαμόγελο σαν τον Ρουβά. Ακριβώς σαν το Ρουβά!", χαρακτηρίζει τον Καρούζο.


Μάλιστα ο "Ρουβάς".... Ξαφνικά, ένα πρωί μας έδιωξε

 από το σπίτι. 
Πήγα με τα παιδιά να μπω στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 2 και είχε αλλάξει τις κλειδαριές. 
Μας άφησε απ΄έξω κι εκεί τελείωσαν όλα".
Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης θα πει: 
  • “O  σύζυγός μου είναι ένας μεγάλος μυθομανής
  • Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Μειμαράκη 
  •  Ντρέπομαι για λογαριασμό του.
  •  Ίσως να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα...»

Καμμία σχέση δηλαδή με τον "παντελονάτο" και "αποφασισμένο σερνικό", όπως είναι ο κουμπάρος της ο Μειμαράκης, ο οποίος προκαλεί ερωτικούς κραδασμούς ακόμη και στην Μύριαμ Απλού.
 

Είναι λογικό αν σκεφθείς τις ατάκες του κουμπάρου, με αφορμή την κόντρα του με τον Χατζηνικολόου, αλλά και το σεξουαλικό πέσιμο στον ατρόμητο (βλέπε ΑΝΤ1- Κασιδιάρης) Πάκη, από τον οποίο ζήτησε να του τον γλείψει!
  1. «Εγώ όταν βγαζω το κοστούμι ξεκινάω από το πανταλόνι”..
  2. «Ο Χατζηνικολάου θέλει να μου πιει το αίμα με το καλαμάκι. Δεν θα τον αφήσω»....
  3.  «Εντάξει να το δημοσιεύσεις. Αλλά δεν σηκώνεις ρε πούστη το τηλέφωνο να με ρωτήσεις;»
  4.   «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να περπατάω με ψηλά το κεφάλι»
  5.   «Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είναι τυχαίος γι αυτό ξέρω ότι η μάχη θα είναι δύσκολη»
  6.  «Δεν θα με περιορίσει το κουστούμι της Βουλής. Αμα λάχει το πετάω»
  7.  «Δεν ξέρω ποιοι κρύβονται πίσω από τον ογκόλιθο Χατζηνικολάου, αν  γυρίσω όμως λίγο θα τους δω»
  8.  «Δεν με ενδιαφέρουν τα δικαστήρια και τα σαλόνια αλλά η αρένα»
  9.  «Αναλαμβάνεις ρε πούστη, ότι είναι έτσι όπως τα γράφεις»;
 

Ξεσηκώθηκαν στην Ισπανία και απαιτούν παραίτηση της κυβέρνησης




Οι Ισπανοί , που δεν υπέστησαν τα δεινά του οικονομικού κρεματορίου της Ελλάδας , ξ ε σ η κ ώ θ η κ α ν. . Και σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες Ισπανοί , στη Μαδρίτη , πολιόρκησαν για άλλη μία φορά το Κοινοβούλιο , απαιτώντας παραίτηση της κυβέρνησης.
  • Το βασικό σύνθημα είναι : «Παραιτηθείτε» !!!
  • Το δεύτερο σύνθημα είναι : “Δημοκρατία” !!!

Οι ΄Ελληνες πότε θ΄ απαιτήσουν ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της τρικολόρ κυβέρνησης

Γιατί με τα μέτρα νεκροταφείου , που θα πάρει την επόμενη εβδομάδα , στέλνει στην ΚΟΛΑΣΗ τα παιδιά μας και εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας στα ψυχιατρεία και τελικά στον ΤΑΦΟ ...

Και μην πιστεύετε τις “αποκλειστικότητες” του ΒΗΜΑΤΟΣ για πραξικοπήματα και πράσινα άλογα που δήθεν .... απέτρεψε ο Γιωργάκης...

Στήνουν κλίμα εκφοβισμού του ΛΑΟΥ για να περάσουν τα τρομακτικά μέτρα .

Απάνθρωπα μέτρα με αντάλλαγμα ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ και υποσχέσεις ...


Από Antinews.gr
Στον αέρα βρίσκεται ακόμη μια φορά η Ελλάδα και το μέλλον της, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση των τριών κομμάτων συμφώνησε για τα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ. Πρόκειται για το πιο σκληρό από τα πακέτα που περιμέναμε αφού αυξήθηκε σε σχέση με τα 11,5 δισ. ευρώ ενώ οι πολίτες που θα δουν δραματική μείωση των εισοδημάτων τους θα κληθούν να πληρώσουν και 3 δισ. ευρώ σε επιπλέον φόρους. Οι οποίοι φυσικά θα βαρύνουν κατά κύριο λόγο τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και τους χιλιάδες κακόμοιρους που πληρώνονται με μπλοκάκι.
Ο πρωθυπουργός μπορεί να είπε στον Γ. Στουρνάρα «καλή συνέχεια και καλό κουράγιο», όμως, θα πρέπει και ο ίδιος να βρει πολύ δύναμη για να αντιμετωπίσει όσα έρχονται. Και τις κοινωνικές εκρήξεις που είναι προ των πυλών αλλά και την αδυναμία του κόσμου να εφαρμόσει τα μέτρα.
Τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης αντιλαμβάνονται ότι έχουν μπροστά τους έναν εξαιρετικά δύσκολο Οκτώβρη. Ίσως εκτιμούν κάποιοι να υπάρξει η ελληνική… οκτωβριανή επανάσταση που θα δοκιμάσει τη συνοχή της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση φοβάται ξεκάθαρα ότι τα μέτρα μπορεί και να μην περάσουν από τη Βουλή αφού ήδη λαμβάνουν πολύ περίεργα μηνύματα. Άλλωστε, το πολιτικό κλίμα είναι τέτοιο που ευνοεί ανταρσίες ενάντια στο πολιτικό σύστημα αλλά και κοινωνικές αντιδράσεις που μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες.
Για όλους αυτούς τους λόγους επιχειρήθηκε χθες μέσα κι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μια επικοινωνιακή αντεπίθεση, τόσο από τους αρχηγούς όσο και από τον κ. Στουρνάρα. Στο τραπέζι μπήκε το θέμα της διαπραγμάτευσης για διετή παράταση αφού υπάρχει μια γερή βάση, όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών, αλλά και της ρήτρας επίτευξης στόχων, δηλαδή λιγότερα μέτρα αν η Ελλάδα πάει καλά. Είναι το αντίθετο της ρήτρας απόκλισης που έχει ζητήσει η τρόικα και που σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε εξαιτίας της επιμονής του … Φ. Κουβέλη να μπει ρήτρα για την επίτευξη στόχων. Το ζητούσε δηλαδή η ΔΗΜΑΡ και η τρόικα έσπευσε φυσικά να το αποδεχθεί ευχαρίστως. Πρόκειται όμως για μεγάλο ρίσκο για την Ελλάδα αφού έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να πιάσει τους στόχους που βάζει, πολλώ δε μάλλον τώρα που η χώρα είναι επί 5 χρόνια σε ύφεση.
Ωστόσο, τα πάντα είναι στον αέρα αφού πρέπει να συμφωνήσουν οι ξένοι. Πρέπει η τρόικα δηλαδή να πει το «ναι» για τα μέτρα, να βγάλει την έκθεσή της για το αν είναι βιώσιμο το χρέος και να δώσει το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης.
Όμως, αν και η Ελλάδα έδωσε γη και ύδωρ δεν έχει τίποτε χειροπιαστό στα χέρια της και κινδυνεύει και τα μέτρα να έχει πάρει και η παράταση να μη δοθεί. Η κυβέρνηση πάει ξυπόλυτη στα αγκάθια της Ευρώπης και θα παρακαλέσει ως ικέτης για μια πολιτική απόφαση. Πρέπει να πείσει ότι θα τα εφαρμόσει.
Να μας λυπηθούν δηλαδή οι Ευρωπαίοι ηγέτες και να μας δώσουν διετή παράταση η οποία, όμως, δεν σημαίνει ότι παίρνουμε πίσω τα μέτρα. Και κανείς επίσης, δεν μας εγγυάται ότι δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα. Πράγμα που θα είναι η τελική καταστροφή για την κυβέρνηση, αν υποθέσουμε ότι θα την γλιτώσει από τα τωρινά.
Από την άλλη, πώς η κυβέρνηση κατέληξε στα μέτρα αυτά; Υπάρχει προσυνεννόηση με την τρόικα ότι θα περάσουν ή θα μας ζητήσουν κι άλλα …ισοδύναμα; Διότι απ’ ότι ξέρουμε η τρόικα έφυγε με πολλές εκκρεμότητες και με τον Τόμσεν να μη μιλιέται με τον Στουρνάρα.
Τα πάντα λοιπόν κρίνονται, και το έχουμε ξαναγράψει, από τις ορέξεις των ξένων, ουσιαστικά της Μέρκελ. Αλλά κρίνονται και σε δύο ακόμη σημεία: Στην κοινωνική αντίδραση και στο αν το πακέτο θα περάσει από τη Βουλή, κάτι όχι και τόσο σίγουρο.
Θεωρείται ποια σίγουρο ότι δεν θα κατατεθεί το πακέτο μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα πάει στο διάστημα 8 με 18 Οκτωβρίου. Όμως, ακόμη και στη Σύνοδο Κορυφής δεν αποκλείεται να μην υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα και να έχουμε νέα έκτακτη σύνοδο κορυφής εντός του Νοεμβρίου.

Ενταλμα σύλληψης για τον Καρούζο, τον κουμπάρο του Μεϊμαράκη ,που φυγοδικεί από τον Οκτώβριο 2011

΄


΄Αργησαν περί τους ...12 μήνες για να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ιωάννη Καρούζου ,αν και είχε καταδικασθεί σε ΟΧΤΑΕΤΗ φυλάκιση χωρίς αναστολή . Κάποιο μακρύ και ... αόρατο χέρι ,τον προστάτευε ...
Και εκείνος , δηλαδή ο κουμπάρος του Μεϊμαράκη “περνούσε ζωή και κότα “ στα νότια προάστια, διαμένοντας σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων , τρώγοντας στα καλύτερα εστιατόρια & αγναντεύοντας τη θάλασσα για να ... ηρεμεί η ....κουρασμένη ψυχή του.
Βλέπεις τον κυνηγούν και οι Τράπεζες ,που ...απλόχερα του έδωσαν ως “δάνεια” κάπου ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ εκατομ. Ευρώ και τώρα θα πάρουν τον πούλο του....
Ερευνάται , πολύ αργά , βέβαια, αν ο Καρούζος απολαμβάνει τα εκατομμυριάκια σε κάποια γειτονική χώρα (π.χ. Σκόπια) ή εξωτική περιοχή...
Ας πρόσεχαν , εκτός και αν θέλουν να πουν στον ελληνικό λαό ΠΟΙΟ μακρύ-Χέρι τον προστάτευε....

Σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ερήμην ο ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ για χρέη 4 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο



Σαν κάτι να κινείται έστω και με τόση μεγάλη καθυστέρηση για μεγαλοοφειλέτες στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Χθες καταδικάσθηκε ε ρ ή μ η ν σε 10ετή φυλάκιση χωρίς αναστολή ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετζετάκις για χρέη προς το Δημόσιο περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.
Η δίκη έγινε στο Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.
Αλλά ο Πετζετάκις την έχει κοπανήσει ,όπως και ο κουμπάρος του Μεϊμαράκη.
Τώρα θα τους ψάχνουν ....μαζί.


Αυτοκτόνησε Πατέρας τριών παιδιών ,πέφτοντας στη λίμνη των Ιωαννίνων


Μέρα με τη μέρα φαίνονται τα θανατηφόρα αποτελέσματα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν ν΄ αντέξουν την απόλυτη φτώχεια και μιζέρια και βάζουν τέλος στη ζωή τους. Και σ΄ αυτό ηθικά υπεύθυνοι είναι και οι Ελληνες πολιτικοί που αλυσόδεσαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τους Διεθνείς Τοκογλύφους. Ο Γιωργάκης δεν θα πρέπει να κοιμάται ήσυχος , γιατί οι Ερινύες υπάρχουν...
Τελευταίο θύμα , 60χρονος οδηγός ΤΑΧΙ και πατέρας τριών παιδιών , ο οποίος έβαλε τέρμα στη ζωή του, βουτώντας στα νερά της λίμνης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Κάποτε το αιμοβόρο θηρίο ,που λεγόταν Αλή πασάς , έπνιγε στη λίμνη γυναίκες και άνδρες.
Σήμερα τα θύματα του ΔΝΤ πέφτουν μόνα τους στην λίμνη γιατί δεν αντέχουν άλλο τη μαύρη ζωή τους
Και ο Ηπειρώτης Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας πως δέχεται ή αντέχει να πεθαίνουν ΕΛΛΗΝΕΣ εξαιτίας των δολοφονικών ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Με κοινωνικό ολοκαύτωμα κινδυνεύει η ΕΛΛΑΔΑ, με τη λήψη των νέων βάρβαρων μέτρων, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας



Αν τα νέα βάρβαρα οικονομικά και εξολοθρευτικά μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου -Κουβέλη υπερψηφισθούν από 
τη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα και υλοποιηθούν, τότε η χώρα μας κινδυνεύει με ένα «κοινωνικό ολοκαύτωμα» ,το οποίο θα απειλήσει και την Ευρώπη.
Αυτό υποστήριξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το Βερολίνο , μετά τη συνάντησή του με την αντιπρόεδρο της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke), Ζάχρα Βάγκενκνεχτ.
  • «Η δυνατότητα για μια άλλη ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα του Νότου ανοίγει μέσα από τον αγώνα του λαού μας να ακυρώσει αυτά τα βάρβαρα μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας .


Η ΔΗΜΑΡ ασχολείται με τον ... Παστίτσιο , αλλά θα υπογράψει τα ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ μέτρα σε βάρος εκατομμυρίων συνταξιούχων και εργαζομένων



Ο Χριστός κάποια στιγμή
 τάριξε χύμα και τσουβαλάτα
 στους Φαρισαίους...
Αν ζούσε σήμερα πιστεύουμε πως 
θα τάριχνε στη ΔΗΜΑΡ 
που επικεντρώνει την πολιτική κριτική  
στη ...μαλακία του ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ, 
ενώ την ίδια ώρα βάζει το στιλέτο -μαζί με τους άλλους δύο εταίρους συγκυβερνώντες- στην καρδιά εκατομμυρίων Ελλήνων , 
που εξαιτίας των νέων εγκληματικών μέτρων θα οδηγηθούν στο ΘΑΝΑΤΟ ...
¨Χτυπιέται” πολύ για τον ... Παστίτσιο ...

Μα γι΄ αυτούς τους ταλαίπωρους ΕΛΛΗΝΕΣ, κι αυτοί είναι εκατομμύρια, που ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ στον αργό θάνατο με την ...ΥΠΟΓΡΑΦΗ της , μπορεί να πει κάτι;;;
Ασχολείται ακόμη με την .... «κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης» -με Ερώτησή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων -σχετικά με τη σύλληψη του 27χρονου για τον γέροντα... Παστίτσιο.

Μα είσθε καλά; Ο ...Παστίτσιο είναι το θέμα μας την ώρα που θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ χιλιάδες ΑΝΘΡΩΠΟΙ από τα πρωτοφανή μέτρα σε βάρος τους που αποφάσισαν η Γερμανία & η Τρόϊκα και εσείς τα Συν-ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ;

Ο ΓΑΠ θα μας τρελάνει, γιατί ... ανασχεδιάζει την Ευρώπη


Μην το πάρετε για ...ανέκδοτο , αν και θα μπορούσε να είναι.
Στο πασίγνωστο Χάρβαρντ κυκλοφόρησε ... φυλλάδιο με
 τη φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου , του ΓΑΠ ! , και 
από κάτω ο τίτλος της διάλεξης είναι απίστευτος  : «(Re)designing Europe», 
δηλαδή
 «Ξανα) Σχεδιάζοντας την Ευρώπη».
Ρε , Γιωργάκη , εσύ που συνέβαλες στο να βουλιάξει η Ελλάδα ,
θα ... ξανα-σχεδιάσεις την Ευρώπη;
Μα ποιος είσαι αγόρι μου;
Θα χαίρεται πολύ η μαμά σου ...