Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

. ΄Δημοσκοπήσεις για την κυβέρνηση ή πως οι πάμφτωχοι ΄Ελληνες ΣΗΜΕΡΑ νιώθουν ηδονή να τους κλέβουν μισθό και σύνταξη....


 
Η τρόϊκα κουράσθηκε και πάει να .. ξεκουρασθεί .Αλλά στη φαιδρή χώρα δεν θα πλήξουμε ποτέ από ...πολιτική ανία. Μπορεί να μην έχουμε ψωμί και γάλα για την οικογένειά μας , αλλά έχουμε “πολιτικά δρώμενα” της πλάκας ή έστω κάτι σχετικό...
Και μετά την Τρόϊκα πλακώνουν οι δημοσκοπήσεις...
.Πριν αναφερθούμε σ΄ αυτές που έρχονται το Σαββατοκύριακο και θ΄ ακολουθήσουν κι άλλες ,που από ότι φαίνεται “βγάζουν” πρώτο κόμμα τη ΝΔ του Α. Σαμαρά , αλλά και δεν ρίχνουν στην κόλαση ούτε το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ,που υλοποιούν τα του 2ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ . Στηρίζουν την “καλή κυβέρνηση” , όπως στήριζαν τον Σημίτη έως και λίγες ημέρες ή ώρες πριν από την πτώση του ως τον ...”καταλληλότερο για την πρωθυπουργία , κάτι ανάλογο νομίζουμε γίνεται και σήμερα.
Και το λέμε εκ προοιμίου γα όλες τις δημοσκοπήσεις που θ΄ ακολουθήσουν (!), γιατί είναι αδιανόητο η κοινωνία να βιώνει την απελπισία και συγχρόνως να στηρίζει , δήθεν , την ....καλή κυβέρνηση που της πήρε και τα σώβρακα.
Δεν μπορεί να βρίσκεσαι στα μέσα του γκρεμού και να λες: “Ευχαριστώ αφέντη που με στέλνεις στο διάολο”.... Τέτοιες μαζοχιστικές απαντήσεις δεν νομίζουμε πως δίνουν οι συν-Ελληνες της μιζέριας, της απόλυτης φτώχειας , της πείνας και της εξαθλίωσης.
Κι όποιος έχει αντίθετη άποψη ας το πει και θα δημοσιεύσουμε τη θέση του.
Λοιπόν, η 1η δημοσκόπηση , εν προκειμένω της Rass για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί το Σάββατο ,φέρνει - σταθερά – πρώτη τη ΝΔ , με 2ο το Σύριζα και 3η τη Χρυσή Αυγή. (βλέπε τον πίνακα).
Να δούμε μεθαύριο και τη δημοσκόπηση που έγινε για την εφημερίδα Real News και τα ξαναλέμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου