Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

.Το “ΒΗΜΑ” και το “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ” ,που αποτελεί έσχατο όπλο για να μην εξεγερθούν οι υπόδουλοι ΕΛΛΗΝΕΣ






Το γνωστό “ΒΗΜΑ” ... ανακάλυψε μία παλιά σούπα , δηλαδή πως “ απετράπη στρατιωτικό πραξικόπημα πέρυσι τον Οκτώβριο”!
Δεν είναι η πρώτη φορά για τέτοιες “αποκαλύψεις” από “Το ΒΗΜΑ”.
Είναι η ... αγάπη και η λατρεία του για τέτοιου είδους “κατασκοπευτικά “ σενάρια , και αυτή είναι η Γ Ν Ω Μ Η μας ..
Τουλάχιστον , ακόμη , μπορούμε να έχουμε ΓΝΩΜΗ και ελευθερία ΕΚΦΡΑΣΗΣ/ΑΠΟΨΗΣ πριν μας οδηγήσουν στα ΣΥΓΧΡΟΝΑ    Κ Ρ Ε Μ Α Τ Ο Ρ Ι Α .
    Σύμφωνα με την  εφημερίδα ,με τίτλο «Το πραξικόπημα που δεν έγινε» πέρυσι τον Οκτώβριο ,η κυβέρνηση Παπανδρέου ουσιαστικά απέτρεψε, λίγο πριν παραιτηθεί , και παραδώσει τη θέση του στον .... Λουκά Παπαδήμο.
  • Δηλαδή , θέλετε να μας πείτε πως ο Γιωργάκης πήρε είδηση το ...... εν δυνάμει.... πραξικόπημα και το ... απέτρεψε!!!
  • Κι αφού ο Γιωργάκης και ο άθλιος Παπαδήμος ενημερώθηκαν για ... επικείμενο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ γιατί ΔΕΝ ενημέρωσαν την αρμόδια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για να καταδικασθούν οι ... επίορκοι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΄Αραγε , έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ γι΄αυτό το έγκλημα, που ΔΕΝ σημειώθηκε....
  • Είναι να γελάς και να κλαις.
  • Και βγαίνει ο Γιωργάκης και τους ξεβρακώνει, υποστηρίζοντας τα εξής:
  • «στοιχεία περί επικείμενου πραξικοπήματος δεν είχαν περιέλθει σε γνώση του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου».
Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται πως ανάλογες πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον Νοέμβριο του 2011 σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ και είχαν διαψευστεί.
    Αλλά και ο πρώην αρχιKΥΠατζής Κ. ΜΠΙΚΑΣ διαψεύδει κατηγορηματικά ,πως ενημέρωσε την απίστευτη κυβέρνηση του Γιωργάκη για επικείμενο ... πραξικόπημα. Είπε:
  • «Επί προηγούμενης Διοίκησης, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για ενδεχόμενο πραξικόπημα.
  • η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε έγινε αποδέκτης από άλλη Αρχή σχετικών Πληροφοριών, ώστε να προβεί στις από το νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος»
    Σε διάψευση προχώρησε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος χαρακτηρίζοντας τις φήμες αυτές «εκτός πραγματικότητας
    - Ποιο είναι το ζουμί ,για να ξέρετε, και να μην εκβιάζουν και παραπληροφούν:
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ κοινωνική ΕΚΡΗΞΗ μετά τον Οκτώβριο,που εν δυνάμει μπορεί να οδηγήσει σε .. ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , και στήνουν επικοινωνιακά παιχνίδια με όλους τους εταίρους επί σκηνής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου