Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πουτάνες με ... πτυχίο στην Βαλένθια



«Φέρτε μου μια μορφωμένη...» έλεγε το πρωί στον Ρ/Σ Realfm ο γλυκός Γιάννης Καλαμίτσης..
Κι εννοούσε τις “απόφοιτες”της ειδικής Σχολής , που λειτουργεί στη Βαλένθια
 της Ισπανίας για να γίνουν οι πουτάνες ... πιο καλές πουτάνες.
Και το ποσό για την “εκπαίδευση” είναι ... ασήμαντο , δηλαδή μόνο 100 ευρώ ,όπως αναφέρει το Antinews.gr 
 Με 100 ευρώ γίνεσαι επαγγελματίας με εξασφαλισμένο μέλλον
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Ο λόγος για τη σχολή Trabaja Ya (Δουλειά τώρα, ελληνιστί), για την οποία πολύ φασαρία έγινε τελευταία, καθότι θέλανε να την κλείσουνε. Αν αναρωτιέστε γιατί να θέλει κάποιος να κλείσει μια σχολή που προσφέρει τα προαναφερθέντα, μη σκάτε άλλο: πρόκειται για σχολή πορνείας. Λειτουργεί στη Βαλένθια και έχει περί τους 100 φοιτητές, οι οποίοι με μόλις 100 ευρώ μαθαίνουν όλα τα μυστικά του επαγγέλματος (από Κάμα Σούτρα μέχρι πώς να χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα).
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι η τοπική κυβέρνηση θέλει να την κλείσει, θεωρώντας ότι προωθεί την.... πορνεία.
Το δικαστήριο πάντως είχε αντίθετη άποψη και απέρριψε το αίτημά της – βλέπετε έχουμε και κρίση. Η κριτική πάντως που υφίσταται σε μια χώρα αυστηρώς καθολική είναι σχεδόν αναπόφευκτη.
  • Η εταιρεία, από την άλλη, έχει γεμίσει τα πανεπιστήμια της χώρας με διαφημιστικά έντυπα, προσπαθώντας να προσελκύσει νέους φοιτητές.
  • Κι επειδή ένα δεύτερο «πτυχίο» ποτέ δεν πάει χαμένο, οι απόφοιτοι έφτασαν ήδη τους 95 και η ηλικία τους κυμαίνεται από 19 ως 45.
     Πηγή : antinews.gr ,http://www.dailymail.co.uk/news/article-2203666/School-offering-professional-instruction-prostitution-stay-open-prosecutors-rule.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου