Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πραξικοπηματίες στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!



Σ΄ αυτή τη φαιδρή χώρα μπορεί ο κάθε Ψυχάρης να παίζει πολιτικά παιχνίδια με ενδεχόμενο τεράστιο αντίκτυπο στο εξωτερικό.
Βγαίνει το “ΒΗΜΑ” {σ.σ. σήμερα ..ακολουθεί και το iefimer;ida.gr..} για το οποίο κάποτε πρέπει να γραφτούν πολλά για τις κατά καιρούς “αποκαλύψεις του”, και “ανακαλύπτει” ...ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που ...ΑΠΕΤΡΕΨΕ ο ...δαιμόνιος Γιωργάκης.
Aρχηγός των ...πραξικοπηματιών ήταν ο Α. ΓΕΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος και γι΄αυτό το αστυνομικό σαϊνι, ο Μπεγλίτης τον ... αποστράτευσε ,όπως και το ναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη.
΄Ετσι , λέει το ευφάνταστο δημοσίευμα του “ΒΗΜΑΤΟΣ”, σώθηκε η Δημοκρατία σ΄ αυτή τη μπανανία ...
  • Γιατί , για να στηρίξει το αστείον του πράγματος ,επικαλείται τις αποδοκιμασίες κατά την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ,και άλλα ... πράσινα άλογα...

Και θα περίμενε κανείς ,όπως τονίζαμε και σε προηγούμενο σχόλιό μας , η κυβέρνηση του Γιωργάκη ή του Παπαδήμου να στείλει τους υποψήφιους πραξικοπηματίες στο ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ και ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
΄Ελα , ντε , που έβαλαν τους ...”πραξικοπηματίες¨” στην Κυβέρνηση...Ρε τι είναι τούτα ...Βάζεις τον αρχι-συνωμότη πραξικοπημα΄τια ΥΠΟΥΡΓΟ Εθνικής Αμυνας;; Και μιλάμε για τον Φραγκούλη Φράγκο που έγινε υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου , με τις ευλογίες των γνωστών πολιτικών κομμάτων !!!!
Μα , τότε ... δεν κινδύνευε η Δημοκρατία ;;;;
Και ήρθε και η τρικολόρ κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ υπό τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει ....υφυπουργό΄ Εθνικής ΄Αμυνας τον άλλο “συνωμότη' τον αποστρατευθέντα αρχηγό ΓΕΝ Δημήτριο Ελευσινιώτη (φωτό δεξιά..).
Τι μας λέτε ορέ λεβέντες...
Βάλατε σε δύο κυβερνήσεις τους ... αρχιπραξικοπηματίες ! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου