Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Το νέο σκάφος του Γιώργου Βουλγαράκη!


Από την Espresso
Με ένα ολοκαίνουργιο σκάφος σκίζει πλέον τα κύματα ο Γιώργος Βουλγαράκης.(ανέφερε η Espresso στις 21-07-08).
Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας το πήρε απόφαση φέτος και έκανε πράξη μια «επιθυμία ετών», αντικαθιστώντας το φουσκωτό (των 9,4 μέτρων το οποίο είχε) με ένα καμπινάτο ταχύπλοο 14 μέτρων!Επιστρατεύοντας μάλιστα το προσωπικό του γούστο, αλλά και την πείρα του όσον αφορά τα σκάφη (γνωστός λάτρης του υγρού στοιχείου, γαρ), απευθύνθηκε όχι όπου και όπου, αλλά στo γνωστό ναυπηγείο της Uniesse Marine, που εδρεύει στην Ιταλία, απ’ όπου και αγόρασε το πλωτό του όνειρο.
Ακριβείς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Βουλγαράκης επιθυμούσε εδώ και αρκετό καιρό να αντικαταστήσει το φουσκωτό σκάφος που χρόνια τώρα τον «συντρόφευε» στις καλοκαιρινές εξορμήσεις που έκανε μαζί με τη σύζυγό του, πετυχημένη συμβολαιογράφο Κατερίνα Πελέκη, και τα τέσσερα παιδιά τους.
«Θέλω να αποκτήσω κάτι καλύτερο και πιο ασφαλές», φέρεται να εκμυστηρευόταν συχνά στους φίλους του, όταν κουβέντιαζαν χαλαρά για τις περιπέτειές τους στις διακοπές. '''
Πρώτο του, λοιπόν, μέλημα ήταν να βάλει πωλητήριο στο μεταχειρισμένο που είχε αποκτήσει (στο όνομα της συζύγου του), αντί 52.400 ευρώ, λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Η επόμενη κίνηση ήταν η αναμενόμενη, όπως χαρακτηριστικά λένε όσοι γνωρίζουν τη λατρεία του πρώην υπουργού Πολιτισμού και νυν Εμπορικής Ναυτιλίας για τη θάλασσα και την «αδυναμία» του στα μηχανοκίνητα σκάφη: Ο υπουργός απευθύνθηκε στην Uniesse Marine, στην εταιρεία η οποία παίζει ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά σκαφών αναψυχής. Στόχος του υπουργού ήταν να αποκτήσει ένα πλεούμενο το οποίο να συνδυάζει την εξωτερική εμφάνιση με την άνεση στους εσωτερικούς χώρους. Γι’ αυτό και επέλεξε το Uniesse 42 Οpen, σε χρώμα μπλε, που έχει στοιχεία τόσο από τα ιταλικά σπορ σκάφη όσο και από τα κλασικά αμερικανικά fishing, όπως την πεπλατυσμένη πλώρη, τη μακριά δελφινιέρα και το χαρακτηριστικό χαμηλωμένο κόκπιτ, ενώ διακρίνεται και για την ιδιαίτερα υψηλή αισθητική του...”.
΄Ετσι, για να θυμόμαστε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου