Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Χατζηνικολάου κατηγορεί τον Μεϊμαράκη για “χυδαίο και αγοραίο” τρόπο συμπεριφοράς



Τη σκυτάλη πήρε σήμερα 
ο εκδότης της εφημερίδας Real News Νίκος Χατζηνικολάου, απαντώντας στην πραγματικά απίστευτη συμπεριφορά και τις απειλές του προέδρου της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη .
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ο Ν. Χατζηνικολάου χαρακτήρισε “θλιβερό” τον “πολύπειρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη”,όπως είπε, για τον “ χυδαίο και αγοραίο τρόπο” συμπεριφοράς του !!!
Τούπε κι αυτό :
Βαγγέλη , να βγάλεις του παντελόνι” και να πας “τοιχο- τοίχο” ... Δεν καταλάβαμε το υπονοούμενο ή την απειλή ...
Ο έμπειρος Χατζηνικολάου φαίνεται πως έχει πρόσθετες πληροφορίες για το μεγάλο σκάνδαλο ξεπλύματος χρήματος , ύψους 10,2 δισ ευρώ, και τις προσπάθειες ...ΝΕΑΣ συγκάλυψής του . Δηλαδή να βγει στο άψε-σβήσε ένα ..ΒΟΥΛΕΥΜΑ .Γι΄ αυτό είπε επί λέξει:
  • Μία και μόνη φιλική προτροπή προς όλες τις δικαστικές και ελεγκτικές Αρχές.
  • Μην τολμήσετε να κλείσετε την υπόθεση χωρίς ν΄ ανοιχθούν ΟΛΟΙ οι τραπεζικοί λογαριασμοί και (να γίνει έλεγχος των Οφσορ εταιριών.,..”

Κι αποκάλυψε πως ΔΕΝ ανοίχθηκαν ΟΛΟΙ οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ !!!
Είπε επί λέξει:
  • άνοιξαν (μόνο) όσους βόλευαν το πολιτικό σύστημα..”
  • οι άλλοι δεν άνοιξαν” γιατί “δεν θέλουν οι ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ...”
  • το πολιτικό σύστημα προστατεύει τα παιδιά του...”
Υποσχέθηκε ,πως η “δημοσιογραφική έρευνα θα συνεχισθεί κανονικότατα” (!!!) και πως ορίζει τ ο Βαγγέλη Μεϊμαράκη προσωπικό υπεύθυνο για την ασφάλειά του , ακόμη κι αν το (πολυτελές) αυτοκίνητό του ...πέσει σε λακούβα!!!
Και το κλου : Ο Πετσάλνικος ,εκείνος ο πιστός φίλος του Γιωργάκη , είχε ενημερωθεί για τις καταγγελίες Ζωγραφάκη , αλλά ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;; Θα τον περιμένουμε για να δούμε ΠΩΣ γίνεται η μεγάλη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των εκλεκτών του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου