Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μεϊμαράκης απειλεί τον Χατζηνικολάου κι εκείνος απαντά πως δεν πτοείται!


Τέτοιο “πόλεμο” είχαμε πολύ καιρό να δούμε.
Και οι δύο είναι από τα σπλάγχνα της ΟΝΝΕΔ (ΝΔ).
Απλώς ο ένας είναι πασίγνωστος δημοσιογράφος , και τώρα και εκδότης , και ο άλλος έγινε Πρόεδρος της Βουλής.
Και βγήκαν στα “μαρμάρινα αλώνια” με απειλές , με αφορμή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, σύμφωνα με το οποίο Μεϊμαράκης -Βουλγαράκης και Λιάπης , όλα τους καλά παιδιά του καραμανλικού συστήματος, φέρεται να εμπλέκονται στο μεγαλύτερο ξέπλυμα μαύρου χρήματος , ύψους 10,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Και μόνο να διαβάζεις το “νούμερο” σου φεύγει το καφάσι....
΄Εχουμε και λέμε:
Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής Ε. Μεϊμαράκης που ξεκαθάρισε πως ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ , συνομιλώντας(!!!) με δημοσιογράφους που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ (!!!) αποκάλεσε «μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη επίθεση» το δημοσίευμα της Real News. Μεταξύ άλλων είπε τα κάτωθι:
  • Θέλει να μου πιει το αίμα με το καλαμάκι, δεν θα τον αφήσω !..
  • Ξέρω ότι ο Χατζηνικολάου είναι σοβαρός παίκτης, ξέρω ποιοι είναι από πίσω του, ξέρω που πάω να δώσω την μάχη, αυτό δεν με εμποδίζει να την δώσω και δεν θα με εμποδίσει ούτε το κοστούμι του προέδρου της Βουλής
  • Εγώ θα δώσω την μάχη και στην αρένα και όχι μόνο στα σαλόνια...
  • Θα κατέβω στην αρένα, δεν θα πάω μόνο νομικά και σαλονάτα
  • Ο Χατζηνικολάου δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να με ρωτήσει πριν δημοσιεύσει ένα κείμενο που πλήττει το αξίωμα του προέδρου της Βουλής και το πολιτικό σύστημα, ούτε ένα τηλέφωνο, αυτή είναι η αξιοπιστία του
  • Ό,τι έκαναν τόσο καιρό ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι αρχηγοί για να αποκτήσει η χώρα την αξιοπιστία της εξανεμίστηκαν με αυτό το
  • Είμαι ευχαριστημένος με την κάλυψη του Μεγάρου Μαξίμου, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους αρχηγούς !!!
Απαντώντας ο εκδότης της εφημερίδας, Real News, Νίκος Χατζηνικολάου, δήλωσε:
  • «Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω. Θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα.
  • Δεν πτοούμαι. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα που φέρει και τον τίτλο του Προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση.
  • Το μέγα σκάνδαλο, άλλωστε, είναι η συγκάλυψη επί 1,5 και πλέον έτος της καταγγελίας που έφερε στο φως η Real news. Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου