Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κακλαμάνης Απόστολος :"υπήρξαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που το λεηλάτησαν" !!!


Από :exofitsio.blogspot.com
Αισιόδοξος ,ότι το ΠΑΣΟΚ δεν "τελειώνει", όπως υποστηρίζουν ορισμένοι, εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης στη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 30 χρόνια από την πρώτη εκλογική νίκη του Κινήματος ,το 1981.
"Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο η κυβέρνηση των δύο τελευταίων χρόνων που αναγκάστηκε να πάρει επώδυνα μέτρα, για να μην χρεοκοπήσει η χώρα", είπε ο κ. Κακλαμάνης, ενώ αναφέρθηκε στα έργα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και την προσφορά στον εκδημοκρατισμό της Ελλάδας.
"Το ΠΑΣΟΚ είναι εφτάψυχο", τόνισε χαρακτηριστικά και παρατήρησε ότι δεν πέφτει, παρά το γεγονός ότι σκοντάφτει ή του βάζουν τρικλοποδιές...
Μίλησε ακόμα για λάθη που έγιναν από το ΠΑΣΟΚ και δεν πρέπει να επαναληφθούν, ενώ άσκησε κριτική σε στελέχη, χωρίς να τα κατονομάσει, λέγοντας ότι :
  • άλλα δεν είχαν ατομικό ήθος, άλλα, πέρασαν από αυτό, πήραν κι έφυγαν κι άλλα, έμειναν και λεηλάτησαν το σώμα και την ψυχή του.
Υποστήριξε τέλος ότι "τζογαδόροι", επιθυμούν τη διάλυση των δύο μεγάλων κομμάτων για να ανεβακατεβάζουν αυτοί κυβερνήσεις παίζοντας με "σημαδεμένες" τράπουλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου