Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟΥΡΚΟΙ πράκτορες έκαιαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ δάση , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ




Μία ανατριχιαστική ομολογία έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: αποκάλυψε ,ότι :
  •  πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ (1995-1998)  πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ έκαιγαν ελληνικά δάση!
Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ αυτή  επιβεβαιώνει σχετικές υποψίες που είχαν προκληθεί από συλλήψεις «περίεργων» ατόμων κατά το παρελθόν, αλλά και καταγγελίες οι οποίες ουδέποτε είχαν ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψιν, ειδικά από τις κυβερνήσεις εκείνης της εποχής, με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας. 
 Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια των τουρκικών υπηρεσιών αποκαλύπτει τα εξής :

  • «Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
  • Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια.
  • Μόνο η (Τανσού) Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για τη διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδου κατά την οποία  ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
  • Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό», είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας.
               Τανσού Τσιλέρ, πράκτορας  της CIA
Σύμφωνα με  δημοσιευμένες  πληροφορίες  η πρώην πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ ... εργάζεται για λογαριασμό της CIA από το 1967, με τον κωδικό “İstanbul’un Gülü” (Τριαντάφυλλο της Κωνσταντινούπολης).
Η Τσιλλέρ την περίοδο εκείνη πέρασε από ειδική εκπαιδευση, ενώ έκανε το προ-διδακτορικό της στο πανεπιστήμιο Yale.
Υπενθυμίζεται ,ότι  επί πρωθυππουργίας ΤΣΙΛΕΡ  έγινε  η κριση  στα  ΙΜΙΑ  του Αρχπελάγους του ΑΙΓΑΙΟΥ , και από τότε  προχώρησαν  οι ...γκρίζες  ζώνες...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου