Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στη Γερμανία τιμωρήθηκαν για τις μίζες για τα ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, στην ΕΛΛΑΔΑ οι "λαδωμένοι" περνούν πολύ καλά...




Αυτή  είναι η ... ΕΛΛΑΔΑ:
Για ένα... διεθνές θέμα ,όπως  αυτό του "λαδώματος" για τα γερμανικά ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ,  υπάρχουν δυό εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ... τακτικές:

1η. Σε πρόστιμο περίπου 140 εκατ. ευρώ καταδίκασε τη γερμανική Ferrostal δικαστήριο του Μονάχου για τις ...μίζες σε Έλληνες και Πορτογάλους αξιωματούχους, με τις οποίες η εταιρεία εξασφάλισε επικερδή συμβόλαια για πώληση υποβρυχίων!!!( Βρε ,ποιοι ειναι αυτοί οι καργιόληδες;;;;) .Το πρόστιμο είναι αποτέλεσμα συμβιβασμού μεταξύ της εταιρείας και του δικαστηρίου.
Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν αναμενόμενη, σημειώνουν τα γερμανικά Μ.Μ.Ε, καθώς οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε ...συμβιβασμό, που προέβλεπε ήπιες ποινές για τους δύο καταδικασθέντες και την εταιρεία, την στιγμή που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη δίκες σε βάρος σχεδόν άλλων  50  υπόπτων (σε σχέση με την υπόθεση Ferrostal). Καταδικάσθηκαν οι :Γιόχαν-Φρίντριχ Α. και Χανς-Ντίτερ Μ., που ανέφεραν πως είχαν επιλέξει συνειδητά ..... να μη λαμβάνουν γνώση σε τίνος το «πορτοφόλι» έφθαναν κάθε φορά τα χρήματα (σ.σ. "λάδωμα¨), για ....δική τους προστασία!!
2η.: Στην Ελλάδα  ΔΕΝ  ασχολούμαστε  με το μεγαλο  "λάδωμα" υπουργών και παρτακατιανών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου