Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Οι δύο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ να πουν ΟΝΟΜΑΤΑ , αλλιώς να πάνε σε ...μοναστήρι


Η πρώτη  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ προσπάθεια  ν΄ αποκαλυφθεί
 η αλήθεια  ή έστω  ένα μέρος αυτής 
 για  το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ των  κοπρόσκυλων
  που λυμαίνονται  το δημόσιο πλούτο  ξεκίνησε
με τους κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.
Αλλά τα ΛΑΜΟΓΙΑ πέρασαν  στην  επίθεση  για να τους βγάλουν από τη μέση με κάθε τρόπο...΄Εστω  και δι΄αναβαθμίσεως (!)...Κια ήδη πέτυχαν  την  1η νίκη τους  , αφού τους  ανάγκσαν σε παραίτηση.
Οι δύο εισαγγελικοί  λειτουργοί αν θέλουν  το όνομά τους   να μείνει ΦΩΤΕΙΝΟ  στην ιστορία , όπως των  ΔΙΚΑΣΤΩΝ (Τερτσέτη και Πολυζωϊδη) που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ  να  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ τον μεγάλο ΗΡΩΑ Θεόδωρο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ  , πρέπει να μιλήσουν και να πουν τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων, που πίεσαν  για  "κουκούλωμα"
 των σκανδάλων.
Αλλιώς τους περιμένει  η περιφρόνηση  του ΛΑΟΥ...
Με την ευκαιρία  , να και η επιστολή παραίτησης των  δυο οικονομικών εισαγγελέων:
  • «Παρά το γενικότερα αρνητικό κλίμα και με πλήρη επίγνωση της ιδιάζουσας σχέσης μεταξύ της νεοελληνικής πραγματικότητας και του εν Ελλάδι αναπτυσσόμενου οικονομικού εγκλήματος, αποδεχτήκαμε ασμένως τον διορισμό μας εμφορούμενοι από ειλικρινή διάθεση προσφοράς και βαθιά προσήλωση στο υπηρεσιακό καθήκον μας.
  •  Δεν επιδιώξαμε να γίνουμε αρεστοί ούτε να εξασφαλίσουμε ανοχές των παντός είδους πολυποίκιλων οικονομικών συμφερόντων έναντι των οποίων η συγκρουσιακή μας πορεία με γνώμονα τη νομιμότητα ήταν δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη.
  • Ήδη με νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί και μας κοινοποιήθηκε όλως προφασιστικά και με δήθεν επιχειρήματα ως αιτιολογία επιχειρείται η αντικατάσταση μας και η απαλλαγή από την παρουσία μας.
  •  Επειδή ουδέποτε επιδιώξαμε θέσεις και αξιώματα δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ´ υπαγόρευση πολλώ μάλλον δε, δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε άλλοθι και μια θεσμική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στη γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος.»

Οι υποθέσεις ερευνούσαν οι δυο εισαγγελείς:

  • οι καταγγελίες για συμμετοχή υψηλά ιστάμενων προσώπων της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (!)σε εταιρεία που εμπλέκεται με τα CDS τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων.
  • η περίφημη  αρπαγή εκατομμυρίων  ευρώ  από την PROTON BANK (.σ.σ. η υπόθεση  έχει ...ψωμί)
  • Επώνυμες  καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ ,Σε λίγα 24ωρα  έπρεπε να  δώσει ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΑΠΟΛΟΓΙΑ ο κ. Γεωργίου... (Βλέπε  προηγούμενες  αναρτήσεις  για το ..ΑΤΟΜΟ)
  •  οι καταγγελίες του πρώην υφυπουργού οικονομικών Δημήτρη Κουσελά για την ύπαρξη λίστας ΜΕΓΑΛΟφοροφυγάδων την οποία δεν αξιοποίησε ο κ. Βενιζέλος
  • οι καταγγελίες Σπινέλη για ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου ,που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που είχαν επιβληθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου