Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Σαμαράς , ο νέος Κένεντι;


Δεν το πιστεύαμε ,όταν μας το είπαν.
Μιλάμε για ...ΦΑΡΑΩΝΙΚΗ εμφάνιση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ στον δικό του “τοίχο” (το facebook).
Ποιος τον συμβούλεψε να κάνει αυτήν την ...πατάτα;
Ποιος τούπε πως είναι η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή να προκαλέσει τον απογοητευμένο ελληνικό ΛΑΟ;
Η “ Εφημερίδα των συντακτών” (πρώην “Ελευθεροτυπία) στο βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της γράφει:
  • Φαρσοκωμωδία Αντώνη Σαμαρά μέσω facebook με βίντεο ενός λεπτού, που θύμιζε τα καθεφτάκια που πρόσφεραν οι αποικιοκράτες στους ιθαγενείς για να αρπάξουν τον πλούτο των χωρών τους. Τώρα , ο αρχηγός της ΝΔ , με χολιγουντιανή μουσική υπόκρουση, απευθύνθηκε στους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ για να τους πει με στόμφο ένα σωρό κοινοτυπίες και για να θέσει ξανά το αφελές δίλημμα “ή θα θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ή θα αφήσουμε την Ιστορία να μας γυρίσει την πλάτη!!! ΔΕΝ τόλμησε όμως να αρθρώσει λέξη για τα αδιέξοδα της χρεοκοπημένης πολιτικής των τριών συγκυβερνώντων κομμάτυων και για να νέα ΒΑΡΗ που ετοιμάζονται να φορτώσουν στον λαό”.


Αλλά και η εφημερίδα “6 μέρες” σε άρθρο της κάνει λόγο για :
Ασκήσεις θάρρους στους υπουργούς από τον ...νέο ΚΕΝΕΝΤΙ Αντώνη Σαμαρά”!!!
Μιλάει επίσης για “Φαραωνμική εμβάνιση του πρωθυπουργού”
Αλλά να μην ξεχάσουμε και τον “Νίκο Κούτρικα , μέλος της ΕΣΗΕΑ” , όπως υπογράφει στο fimotro, που θέλησε ...να μας ενημερώσει για το ...κόστος του βίντεο Σαμαρά!!!
ΕΣΗΕΑ τα ακούς και τα βλέπεις ;
Γράφει:
    Αγαπητό Fimotro,
    Για όσους σκέφτηκαν το... ποιος πλήρωσε το εξαιρετικό βίντεο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά η... απάντηση έρχεται στο διαδίκτυο από τον διευθυντή του Γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη ο οποίος... δήλωσε σχετικά:
    "Το βίντεο δεν κόστισε ούτε ένα Ευρώ.
    Φτιάχτηκε από ομάδα εθελοντών του διαδικτύου, και χρησιμοποιήθηκαν δικαιώματα που είχαν αγοραστεί σε πολύ παλαιότερο χρόνο, πριν αναλάβει το αξίωμα του Πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς".
    Ευτυχώς ο... κ. Γιώργος Μουρούτης πρόλαβε όλους όσους ανησύχησαν για το κόστος και όσους δεν κατάλαβαν γιατί ο Αντώνης Σαμαράς απευθύνεται στους Έλληνες με ένα τέτοιο εξαιρετικό και ιστορικάσημειολογικό τρόπο...!”
Ας διορισθεί ο κ. Κούτρικας στην ΕΡΤ ή στο ΑΠΕ ...
Για να ησυχάσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου