Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

O ΄Ακης Τσοχατζόπουλος και το ...νέο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση

Νέο πρόσωπο εμπλέκεται στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου
Το ρόλο ενός “πολύ γνωστού επιχειρηματία” στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου θα ερευνήσει ο ανακριτής της υπόθεσης, Γαβριήλ Μαλλής, μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο δέχεται διαχωρισμό της κύριας δικογραφίας και ουσιαστικά επιτρέπει στον ανακριτή να ερευνήσει την εμπλοκή του επιχειρηματία και άλλων προσώπων στην υπόθεση.
Πρόκειται για:
  •  επιχειρηματία ,που μέσω μίας εταιρείας δικών του συμφερόντων, έστειλε το καλοκαίρι του 2007 με έμβασμα το ποσό του 1.470.000 ευρώ σε εταιρεία με εκπρόσωπο τον στενό συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου και επίσης προσωρινά κρατούμενο Γιώργο Σαχπατζίδη. Κατά τις δικαστικές αρχές ο  λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα φαίνεται να αποδέχεται χρηματικά ποσά που, σε μεγάλο μέρος τους, αφορούν “μίζες” για τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων με τα υποβρύχια και τα TOR-M1!!!!
Ο επιχειρηματίας που τίθεται στο στόχαστρο του ανακριτή είχε συνάψει συμφωνία προκειμένου η εταιρεία του να εκτελέσει συγκεκριμένα αντισταθμιστικά έργα στο πλαίσιο των συμβάσεων για την προμήθεια του Πολεμικού Ναυτικού με υποβρύχια από τη γερμανική εταιρία Ferostaal.

Πηγή: 24η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου