Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κτηνοβάτες εκατοντάδες χιλιάδες ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!



Αφού  ....συνάπτουν  ερωτικές  σχέσεις  με  τα  κτήνη (γουρούνια, κατσίκες,προβατίνες,αγελάδες, σκυλιά  ,γαιδούρες κ.α.) , ε  αυτοί  οι Γερμαναράδες θέλουν μετά να  γαμήσουν και  όλη την ανθρωπότητα. 
Γι΄αυτό και ματοκύλησαν  την ανθρωπότητα  σε  ΔΥΟ πγκόσμιους πολέμους και τώρα  προχωρούν  στον  3ο, που είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ.

  • Να  είναι τόσο ΚΤΗΝΗ, που να  γουστάρουν να έχουν ... ΕΡΩΤΙΙΚΕΣ  σχέσεις (!) με  σκυλιά, γουρούνια  , γαιδούρες ,αγελάδες  και δεν συμμαζεύεται , και η  κυβέρνηση  της Δωροθέας ΜΕΡΚΕΛ να  ετοιμάζει ...τροποποίηση ου Νόμου;..

Και πως έγινε  η  τρομερή  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  για  εκατοντάδες  χιλιάδες  Γερμαναράδες Κ Τ Η  Ν Ο Β Α Τ Ε Σ...
Μία ομάδα «ζωόφιλων» (σ.σ έτσι ...αυτοαποκαλούνται) διαμαρτύρεται κατά ενός νέου νόμου που τους απαγορεύει να συνευρίσκονται ερωτικά με ζώα!
Η  οργάνωση έχει τον  τρομερό τίτλο: " Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA)". 
 Αυτή η "ηθική οργάνωση" κτηνοβατών  σκοπεύει να προσφύγει στη .... δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης ήδη υπάρχοντος νόμου με την αιτιολογία ότι 
  • οι «ζωόφιλοι» συνάπτουν ερωτική σχέση με τα ζώα μόνο όταν είναι σίγουροι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους!
Τι λέτε  ρε  γουρούνια....
Το φοβερό είναι ότι ο επικεφαλής της οργάνωση Μίχαελ Κίοκ δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ....συζεί με την Κέισι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών!!!Υποστηρίζει, ακόμη, ότι στη Γερμανία υπάρχουν περίπου 100.000 άνθρωποι που συνάπτουν τέτοιες σχέσεις.... .
Για την ιστορία, υπάρχει ήδη ένας νόμος στη χώρα που απαγορεύει την κτηνοβασία μόνο όταν οδηγεί .... σε τραυματισμό ζώου (!) και πλέον εξετάζεται η τροποποίησή του για να απαγορευτεί γενικώς αυτή η πρακτική.
  • «Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν.
Τέλος , η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.
 
Ρε ουστ  κτηνοβάτες...

Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου