Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Κατάργηση της στρατιωτικής θητείας ζητάει η ...ΤρόΪκα

Κατάργηση της στρατιωτικής θητείας ζητά η τρόικα

Κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας, ως μέσο για να μειωθούν ΔΗΘΕΝ  οι ....αμυντικές δαπάνες, προτείνουν , μεταξύ άλλων, οι διεθνείς  δανειστές  από την Ελλάδα, στην Εκθεση αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.΄Οπως  ισχυρίζονται :
  • η κατάργηση της θητείας σε συνδυασμό με την καθιέρωση συστήματος ηλεκτρονικών προμηθειών, μπορεί να προκαλέσει σημαντική μείωση των αμυντικών δαπανών της χώρας.

Η πρόταση που υπήρχε στο πρώτο σχέδιο για τη "μείωση των δαπανών χωρίς να επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα" έχει αφαιρεθεί και έχει προστεθεί νέα παράγραφος που αναφέρει ότι στο διάστημα 2009-2016 θα μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα.
Δείτε το έγγραφο:


"Αυτό δε σημαίνει ότι περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών δεν μπορεί ακόμα να επιτευχθεί, αλλά απαιτεί μια αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών και την «κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας»", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση.
Και  αφού οι   "αγνοί"  ελεγκτές  νοιάζονται τόσο πολύ  για  τη μείωση  των  εξόδων  γιατί δεν προτείνουν να  σταματήσουν οι ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ  στρατιωτικού  εξοπλισμού  από τη Γερμανία, τη Γαλλία , την Αγγλία και τις ΗΠΑ;  
Γιατί   ΕΚΕΙ   είκναι ΟΛΑ  τα ΛΕΦΤΑ....
Γι΄αυτό το θέμα ,όμως  , κάνουν τον AΝΗΞΕΡΟ...
Οι Φαρισαίοι...
Πηγή: 24h.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου