Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

O Μπερίσα ...θέλει την ΄Αρτα και τα Γιάννενα



Ρε , που καταντήσαμε ...
Ο Μπερίσα να  δηλώνει  δημοσίως πως  ονειρεύεται   προσάρτηση στην ΑΛΒΑΝΙΑ  της Αρτας , της Πρέβεζας, των Ιωαννίνων και των Σκοπίων ...

Ο Μπερίσα που  ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ  από την κυβέρνηση του Κωστάκη Καραμανλή ίσως όσο κανείς άλλος ...

Ο Μπερίσα , τον οποίο  στήριξε και στηρίζει η Ουάσινγκτον,  στο πλαίσιο  ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ  των ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΙΚΩΝ   σχεδίων  της  στην Χερσόνησο του ΑΙΜΟΥ.
Ο Σάλι Μπερίσα με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της επετείου για τα 100 χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας, ...ονειρεύθηκε φωναχτα   μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ . 
Και για να γίνει Μεγάλη πρέπει να  αρπάξει  περιοχές της Ελλάδας και των Σκοπίων. 
Τόπε  ξεκάθαρα ο εθνικιστής Μπερίσα :
  •  "Την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη γι΄ αυτή την αδελφική υποδοχή. Θα διαβάσω εδώ, ενώπιόν σας, τα λίγα αυτά λόγια που έγραψα σ΄ αυτή την περγαμηνή: Στην Αυλώνα, στους πολίτες της, στον Ισμαήλ Κεμάλι Βλόρα και τους άλλους άνδρες του έθνους, οι οποίοι ανακήρυξαν στην αιώνια αυτή πόλη, στις 28 Νοεμβρίου 1912, την ανεξαρτησία της Αλβανίας, την ανεξαρτησία της Εθνικής Αλβανίας, της Αλβανίας όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα "...

Το ελληνικό ΥΠΕΞ  ξύπνησε λίγο αργά κι έτσι ματαιώθηκε  η  επίσκεψη του Αβραμόπουλου  στα ...Τίρανα,για  τα  100 χρόνια της Αλβανίας !!!!
Ρε , κορόιδα....

Και για  να μιλάμε  πιο ανοιχτά :
  • Πρώτο:  ο Μπερίσα  ΔΕΝ θα  τολμούσε  σήμερα μιλάει δημοσίως  για ΜΕΓΑΛΗ  ΑΛΒΑΝΙΑ  αν  εμείς είχαμε  τ΄αρχίδια να του μιλάμε  καθαρά. 
  • Δεύτερο: το θέμα  δεν είναι τόσο η .... Αρτα  και η Πρέβεζα , όσο το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ στο ΙΟΝΙΟ Πέλαγος  για το οποίο  ενδιαφέρονται οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ  του   ΜΠΕΡΙΣΑ .
Καθαρές κουβέντες.

Και κάτι τελευταίο : πότε θα ρθει  στην  Αθήνα ο νέος  Αλβανός πολιτικός τον οποίο "μόρφωσαν" οι Αμερικανοί για να  "φτιάξει' το ...Κόμμα της ΑΛΒΑΝΙΑΣ ;
Αντώνη Σαμαρά  άκουσες μήπως κάτι  γι΄αυτό;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου