Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Οι Σκοπιανοί σε χάρτη τους περιλαμβάνουν εδάφη της Ελλάδας, της Βουλγαρίας , της Αλβανίας και της Σερβίας!!!



Οι Σκοπιανοί  όσο πάει και  τρελλαίνονται από την μέθη του  ..αλυτρωτισμού τους...Ονειρεύονται ένα κράτος  που θα  περιλαμβάνει και  εδάφη της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και ..Πιερία) , της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της ..Αλβανίας !!!
Κι αυτόν  τον προκλητικό  χάρτη ανήρτησε και προβάλλει στην επίσημη σελίδα του ο Sitel, δηλαδή  ο πρώτος σε  τηλεθέαση τηλεοπτικός  σταθμός  των Σκοπίων.
Το θέμα αυτό  έθεσε  και πολύ έξυπνα ο ευρωβουλευτής ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, στη Μεικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-πΓΔΜ, που συνεδρίασε χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο.
΄Οπως  αναφέρει το enikos.gr ο  Γ. Κουμουτσάκος ζήτησε μετ' επιτάσεως από τα συμμετέχοντα μέλη της Βουλής των Σκοπίων να καταδικάσουν ρητά και χωρίς περιστροφές την ύπαρξη και δημοσιοποίηση τέτοιων χαρτών.
  • Τέτοια καταδίκη δεν υπήρξε από την ομάδα των μελών της Βουλής των Σκοπίων, στην οποία συμμετείχε και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, Α. Μιλοσόσκι.
  • Κατόπιν τούτου, ο Γ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι η άρνηση καταδίκης τέτοιων χαρτών και του συγκεκριμένου, στον οποίο εδάφη της Ελλάδας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της Σερβίας εμφανίζονται ως τμήμα του εδάφους της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, έρχεται σε καταφανή αντίθεση με τις υποχρεώσεις που έχει η κυβέρνηση της πΓΔΜ σύμφωνα με τις διατάξεις 6 και 7 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

 Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου