Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Σνόουντεν είναι ένας ήρωας,που είπε στους λαούς του κόσμου και στις ΗΠΑ ότι υπάρχει μία μαζική και παράνομη υποκλοπή των επικοινωνιών τους,δήλωσε ο Τζούλιαν Ασάνζ

Διαφημίσεις GoogleΑσφάλεια Αυτοκινήτου 86€Το Πρώτο site που συγκρίνει την αγορά ασφαλειών Online!www.insurancemarket.gr/Car1151 Γιατροί κατ'οικονΜε μείωση τιμών απαντάμε στην οικονομική κρίση.www.1151.gr
Την πεποίθησή του ,ότι τυχόν σύλληψη του Έντουαρντ Σνόουντεν, του πρώην συμβούλου της NSA των ΗΠΑ, που διέρρευσε πολύ  ενδιαφέρουσες και σημαντικές  πληροφορίες για τα πρωτοφανή  ψυχροπολεμικά προγράμματα κατασκοπείας και παρακολουθήσεων από τις ΗΠΑ ακόμη και σε βάρος   της Ευρώπης , δεν πρόκειται να σταματήσει την δημοσίευσή τους, εξέφρασε ο ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

«Η διαδικασία δημοσιεύσεων δεν μπορεί να σταματήσει σε αυτό το στάδιο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ασάνζ,,στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο ABC.
Χαρακτήρισε  τον Σνόουντεν " ΗΡΩΑ" , γιατί 
  • "είπε στους λαούς του κόσμου και στις Ηνωμένες Πολιτείες ,ότι υπάρχει μία μαζική και παράνομη υποκλοπή των επικοινωνιών τους».
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου