Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Οι παλληκαράδες τζιχαντιστές τρέμουν τις «αμαζόνες» των Κούρδων γιατί αν πέσουν από πυρά γυναικών θα χάσουν τον ....παράδεισο με τις 72 παρθένες, που ονειρεύονται. !.....




Ούτε οι αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές, ούτε ο γαλλικός στρατός αποτελούν τον υπ'αριθμόν ένα μεγαλύτερο φόβο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Αυτό που τρέμουν περισσότερο  είναι να μην  χάσουν τη ζωή τους από βόλι γυναίκας, γιατί αυτό θα τους στερήσει τον ......παράδεισο με τις 72 παρθένες που ονειρεύονται.
Μην γελάτε ..
' Ετσι σκέφτονται οι  δολοφόνοι....
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph οι εξτρεμιστές γνωρίζουν πως η... ανταμοιβή τους για τη θυσία τους θα είναι να πάνε στον παράδεισο όπου θα απολαύσουν τη μεταθανάτιο ζωή δίπλα σε πανέμορφες παρθένες, σύμφωνα με το Κοράνι.
Αν όμως χάσουν τη ζωή τους από τις «αμαζόνες» των Κούρδων μαχητών Πεσμεργκά, αυτό το όνειρο διαλύεται αμέσως.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Εντ Ρόις, τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους πιστεύουν πως θα πάνε στον παράδεισο αν πέσουν στη μάχη από πυρά ανδρών.
Μάλιστα, υποστήριξε στη New York Post πως οι Κούρδισες  Πεσμεργκά είναι ικανοποιημένες που εξαιτίας του αγώνα της έχουν σκοτωθεί πολλοί εξτρεμιστές και άλλοι τόσοι έχουν υποχωρήσει.
Στοιχεία  από protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου