Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Νέα επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού της 17Ν ετοιμάζει η Αμερική !


Christodoulos Xiros
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού φαίνεται πως επιδεικνύει η Αμερική. Άλλωστε, ο Ξηρός ήταν εκ των μελών της 17 Νοέμβρη, που είχε δολοφονήσει  και Αμερικανούς πολίτες.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα και με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, θεωρείται θέμα ημερών, το SateDepartment να ανακοινώσει την επικήρυξη του δραπέτη με ιδιαίτερα μεγάλη αμοιβή, που όπως λέγεται δεν αποκλείεται να φτάσει στο 1 εκατ. δολ.Κι όλα αυτά λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια με τον τους διευθυντές της CIAκαι του FBI στην Ουάσιγκτον.  Είναι χαρακτηριστικό , ότι  κατά τη συνάντηση οι Αμερικανοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύλληψη του Ξηρού.
Σημειώνεται ,ότι η χρηματική αμοιβή των Αμερικανών, θα έρθει να προστεθεί στην επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού, της Παναγιώτας Ρούπα και των δραστών που συμμετείχαν σε δύο ανθρωποκτονίες και έναν σοβαρό τραυματισμό την 1η Νοεμβρίου του 2013 στο Νέο Ηράκλειο, από την ελληνική κυβέρνηση με το ποσό των 4 εκατ. ευρώ.
Άλλωστε, σύμφωνα με διπλωματική πηγή που επικαλέστηκε σε ρεπορτάζ του ο ανταποκριτής του Mega στην Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου «δεν θα αποτελέσει καθόλου έκπληξη η προκήρυξη του Ξηρού με μεγάλο χρηματικό ποσό από την αρμόδια υπηρεσία του StateDepartment».
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου