Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

΄Εψαχαν από του Μαξίμου αλλά δεν την έβρισκαν τη Ρένα Δούρου , τη νύχτα της θεομηνίας , για να συμμετάσχει στη σύσκεψη ;;;



Η περιφερειάρχης  Αττικής  Ρένα Δούρου   δεν παρέστη στη νυχτερινή σύσκεψη για τις  επιπτώσεις από τη θεομηνία, που έγινε  στη Γενική Γραμματεία  Πολιτικής Προστασίας υπό τον πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά .
Αυτό είναι  γνωστό.
΄Οπως επίσης   γνωστό είναι ,ότι η Κα  Δούρου   διαμαρτυρήθηκε   την επομένη  γιατί  δεν την  προσκάλεσαν !!!
Το  νεώτερο  όμως στοιχείο στην  υπόθεση  είναι αυτό που  περιγράφει  σήμερα  στην εφημερίδα "Τα ΝΕΑ" ο έμπειρος  πολιτικός  συντάκτης  Γιώργος  Παπαχρήστος .
Δεν την έβρισκαν  την  κα Δούρου ,  γράφει ο Γ,.Παπαχρήστος ,

  •  "διότι η Αυτής Υψηλότης  Ρένα  δεν είχε  αφήσει  και τηλέφωνο πουθενά.Ούτε φυσικά στο υπουργείο Εσωτερικών.Αναζητήθηκε  μέχρι και ο Σγουρός μήπως   και είχε εκείνος το  κινητό τηλέφωνο της περιφερειάρχου Αττικής.Δεν το είχε ,Βρέθηκε η  πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής  Σταυρούλα Δήμου  η οποία έδωσε τη λύση.Δεν είχε το τηλέφωνο  της Αυτής Υψηλότητος, αλλά  είχε το τηλέφωνο -κλειδί του συντρόφου  της κυρίου Μπενίση.Το έδωσε, την βρήκαν  , αλλά ήταν πια  αργά : η σύσκεψη  στη Γενική Γραμματεία  Πολιτικής Προστασίας είχε τελειώσει.."!!!

Και  σε άλλο σημείο ..διευκρινίζει  με καρφάρες :

  • "Το κορίτσι , η Αυτής  Υψηλότητα Ρένα,θέλει να έχει την ησυχία του.Την ηρεμία του.Για να μπορεί να λειτουργεί απερίσπαστα.Και να παίρνει σωστές αποφάσεις,..."
Πηγή: εφημερίδα  "Τα ΝΕΑ" ,29.10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου