Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Με τον Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς ,στο Χίλτον


Μια άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή με αμιγώς πολιτική ατζέντα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Εν μέσω σεναρίων, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός προσανατολίζεται να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, οι δυο πολιτικοί γευμάτισαν στο εστιατόριο «Μήλος» του συγκεκριμένου κεντρικού ξενοδοχείου.
Στη σκιά της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης με την τρόικα, της επιθετικής στρατηγικής της Τουρκίας στην περιοχή της Κύπρου, αλλά και εν μέσω των συζητήσεων για το πρόσωπο που θα προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η εν λόγω συνάντηση είναι η πρώτη που γίνεται σε δημόσιο χώρο, χωρίς να υπάρχει η αφορμή κάποιας κομματικής εκδήλωσης και δεν επελέγη , είτε το πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού στην οδό Μουρούζη, είτε το Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ο οποίος προ ημερών επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Καραμανλή και του εξέφρασε την επιθυμία να συζητήσουν από κοντά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=645563

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου