Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Με παραίτηση σύσσωμης της Κ.Ο.της Χρυσής Αυγής και εκλογές απειλεί ο Ν.Μιχαλολιάκος αν δεν επιτραπεί στους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ να ψηφίσουν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



Με παραίτηση σύσσωμης της Κ.Ο.της Χρυσής Αυγής και πρόκληση  διενέργειας  εκλογών σε όλη τη  χώρα ,απειλεί  ο Ν.Μιχαλολιάκος αν  δεν  επιτραπεί  στους προφυλακισμένους βουλευτές να ψηφίσουν στις ψηφοφορίες για  Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σε συνέντευξή του στη εφημερίδα «Ακρόπολη» μέσα από τη φυλακή, ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρει:
«Οι ψίθυροι φτάνουν στα αυτιά μου όλο και πιο δυνατοί. Δεν θα τολμήσουν όμως να το κάνουν αυτό γιατί τότε θα καταλάβει και ο πιο δύσπιστος Έλληνας πολίτης την πολιτική δίωξη που έχουν υφάνει εις βάρος μας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, επειδή ζούμε σε καθεστώς κατάργησης του δημοκρατικού πολιτεύματος, εάν το πράξουν αυτό, αποκαλύπτω για πρώτη φορά στην εφημερίδα σας ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική μας ομάδα θα παραιτηθεί και θα προκαλέσουμε εκλογές σε όλη τη χώρα. Οφείλω να το κάνω αυτό για να προστατεύσω την πατρίδα μου ακόμα και μέσα από τη φυλακή που βρίσκομαι, για να μη μείνουν ούτε μια ώρα στις θέσεις τους οι "δολοφόνοι" του ελληνικού λαού. Είμαι πεπεισμένος όμως ότι δεν έχουν ούτε καν 170 βουλευτές για να κάνουν κάτι τέτοιο. Εγώ τους προκαλώ. Εάν θέλουν να με δοκιμάσουν, ας μας απαγορέψουν το κοινοβουλευτικό μας δικαίωμα. Τους προκαλώ και κυριολεκτώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου