Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Που τα βρήκε τα 2 εκατ. ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αμύθητης αξίας η 90χρονη πρώην εισαγγελέας και της τα έκλεψαν ληστές, από το σπίτι της στο Κολωνάκι;;;

Τρελλάθηκαν οι μπάτσοι  από την παρακάτω  ιστορία.
Κλήθηκαν  σε πολυτελές νεοκλασικό διαμέρισμα  στο Κολωνάκι ,  στην οποία  διαμένει  90χρονη  πρώην εισαγγελέας, και τους έφυγε   το καύκαλο όταν  άκουσαν πως ληστές  άρπαξαν  ...Δύο  εκατομμύρια  ευρώ  σε μετρητά,  αλλά και κοσμήματα αμύθητης αξίας !!!
Και  διερωτήθηκαν : Που τα βρήκε  τα 2 εκατ. ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αμύθητης αξίας η  πρώην  δικαστικός ;;;
Κι έτσι  στην αρχή  δεν την ...πολυπίστεψαν τη γριά.
Επειτα από νέα επαφή που είχαν μαζί της συνειδητοποίησαν ότι δεν είχε πάθει κάποιο σοκ ή αντιμετωπίζει κάποια ασθένεια, αλλά έχει δίκιο για την αξία του ποσού που της έκλεψαν.
Και κλάφτηκε η καημένη , λέγοντας:
  • «Η οικονομική κρίση και η πιθανή πτώχευση της χώρας με ανάγκασαν να βγάλω τα χρήματα από τις τράπεζες. Τα είχα βάλει μέσα στην ντουλάπα, όπου τα βρήκαν οι δράστες και τα πήραν» ...
Η απίστευτη ληστεία , σύμφωνα   με  το iefimerida.gr ,πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης, τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Οι δύο διαρρήκτες αναρριχήθηκαν από τον φωταγωγό στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου και από ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας μπήκαν στο πολυτελές νεοκλασικό διαμέρισμα.
Η 90χρονη, που εκείνη την ώρα μελετούσε ένα βιβλίο, είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο άγνωστους κουκουλοφόρους. Την ακινητοποίησαν στην καρέκλα, τη χτύπησαν και άρχισαν να ψάχνουν το διαμέρισμα. Τελικά άρπαξαν τα... πακέτα με τα χαρτονομίσματα και τα χρυσαφικά, και έφυγαν σαν κύριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου