Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η "Αυγή" και η παραπληροφόρηση για τους μεγαλοκαταθέτες ..εξωτερικού!!!


Στην τσιμπίδα της εφορίας οι "χρυσοί" καταθέτες

  • 29.04.2015
Στην τσιμπίδα της εφορίας οι "χρυσοί" καταθέτες

Την άμεση και στενή συνεργασία των δύο κυβερνήσεων για τη φορολόγηση των καταθέσεων Ελλήνων στο εξωτερικό, ύψους πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, αποφάσισαν ο Γ. Βαρουφάκηςκαι ο Π. Νικολούδης κατά τη χθεσινή τους συνάντηση με τον Ελβετό υφυπουργό ΟικονομικώνΖακ ντε Βαντβίλ. Όπως ανακοίνωσε ο πρώτος, θα προωθηθεί σύντομα νομοσχέδιο για την "εθελοντική αποκάλυψη" των κρυφών λογαριασμών στο εξωτερικό που θα νομιμοποιηθούν με κάποιο ποσοστό φόρου, περί το 15%. Σε περίπτωση που δεν δηλωθούν οι καταθέσεις, η ελβετική κυβέρνηση δεσμεύτηκε να κλείνει τους λογαριασμούς.
Η συμφωνία Ελλάδας - Ελβετίας έρχεται σε μια στιγμή που, όπως αποκαλύπτεται, οι καταγγελίες για υποθέσεις μαύρου χρήματος στην Ελβετία αυξήθηκαν κατά 24% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Αυτό  το κείμενο με τα ..συνοδευτικά του στοιχεία είναι της εφημερίδας avgi.gr !!!
Για να δείτε .. την παραπληροφόρηση  που κάνει η  αριστερή  φυλλάδα.
Αποσιωπά  τα βασικά , τα οποία  έχουν  ως εξής:
  • αυτός που έβγαλε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ   ...εκατομμυριάκια  ευρώ  στο εξωτερικό θα κληθεί να πληρώσει ένα  ΑΣΤΕΙΟ  ποσό (  περί το ...15%
  • Παράλληλα , ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ   την ...ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ
  • Παράλληλα  ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ πως  τα  παράνομα  εκατομμυριάκια θα  γίνουν ΝΟΜΙΜΑ και θα  .. ταφυλάει  στο  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , γιατί  στη Μπανανία μπορεί να  συμβούν διάφορα  και να  τα ..χάσει!
  • ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ  !!!
Ζήτω  η ...Αριστερή κυβέρνηση!!!

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου