Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Το υπουργικό Συμβούλιο άλλαξε και θ΄ασχοληθεί με την ...Παιδεία και τη βία στα γήπεδα, ενώ η χώρα καίγεται λόγω των οικονομικών προβλημάτων


Οφείλουμε  ν΄αναγνωρίσουμε  την ...ευελιξία της  κυβέρνησης του  ΣΥΡΙΖΑ!
Για τις  5  το απόγευμα είχε προγραμματισθεί το  Υπουργικό Συμβούλιο , το οποίο θα ασχολιόταν  με το πολυνομοσχέδιο ,  δηλαδή  με  την οικονομική κατάσταση  της  χώρας και τα  ΜΕΤΡΑ που θα έπαιρναν!
Αμ  δε...
΄Αλλαξαν  σήμερα  τη ...θεματολογία !!!
Και είναι η  ακόλουθη !!!!
- Ενημέρωση του Υπουργικού Συμβουλίου για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες (εισήγηση Πρωθυπουργού).

- Ενημέρωση του Υπουργικού Συμβουλίου για τα σχέδια νόμουαρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων:
- Σχέδιο νόμου σε στάδιο επεξεργασίας «Ρυθμίσεις για τηντριτοβάθμια εκπαίδευση, την έρευνα και άλλες διατάξεις» (Εισηγητής ο ΥπουργόςΑ. Μπαλτάς)
 - Σχέδιο νόμου υπό κατάθεση «Επείγοντα μέτρα για τηνπρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση» (Εισηγητές ο Υπουργός Α. Μπαλτάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Α. Κουράκης)
- Σχέδιο νόμου «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση τηςβίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις» (Εισηγητές ο Υπουργός Α. Μπαλτάς καιο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας καιΘρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σ. Κοντονής.
- Ενημέρωση του Υπουργικού Συμβουλίου από τον ΥπουργόΕπικρατείας Ν. Παππά για τα αμέσως επόμενα βήματα εφαρμογής του νόμου για τηνΕΡΤ Α.Ε. (ν. 4324/2015). Εισήγηση για το σχέδιο νόμου (σε επεξεργασία) για τηνπροκήρυξη νέων αδειών τηλεοπτικών μέσων.
- Συζήτηση για τον προγραμματισμό νομοθετικού έργου άλλωνΥπουργείων για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και για την εφαρμογή τηςΑ.Π. Υ155/1-4-2015 εγκυκλίου του Πρωθυπουργού για τους κανόνες, τις αρχές καιτις διαδικασίες άσκησης της Κυβερνητικής Νομοθετικής Πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου