Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Σαμαράς: Θα ήταν κωμικό να γίνουν νέες εκλογές. Αν το κάνει η κυβέρνηση, θα είναι για να πάει στη δραχμή !





"Η κυβέρνηση κορόιδεψε τον λαό και τώρα ή θα συγκρουστεί με τον εαυτό της ή θα συγκρουστεί με τους εταίρους της Ελλάδας"
Αυτό , μεταξύ άλλων , δήλωσε ο πρόεδρος της  ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη μετεκλογική τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή Online στο Mega.
Επίσης , χαρακτήρισε "καταστρεπτική ομολογία" τη "δημόσια παραδοχή" του αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Μάρδα "περί αδυναμίας πληρωμής μισθών και συντάξεων που συνορεύει", όπως είπε, "με την χρεοκοπία".
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν ζητούν εκλογές. "Θα ήταν κωμικό να γίνουν εκλογές μόλις δύο μήνες μετά τις προηγούμενες", είπε, αν και σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε η κυβέρνηση να κάνει μια τέτοια επιλογή, λέγοντας "φακίρης δεν έχω κάνει". Και συνέχισε :
- "Αν πάμε σε εκλογές θα είναι για το εσωτερικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση θα έχει υποκύψει στην πτέρυγα που είναι με τη δραχμή"

Προβλέποντας ότι η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να υπογράψει νέο μνημόνιο, ο πρόεδρος της ΝΔ την κάλεσε να υλοποιήσει όσα συμφώνησε στις 20 Φεβρουαρίου και να μην οδηγήσει τη χώρα στα βράχια
Κάνοντας αυτοκριτική για την προηγούμενη περίοδο διακυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε "επικοινωνιακό βατερλό" το ζήτημα του ΕΝΦΙΑ και εν γένει της φορολογίας που αυξήθηκε επί των ημερών του.

Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι πριν από τον Σταύρο Δήμα, είχε προτείνει στον Φώτη Κουβέλη να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας. "Δεν δέχθηκε. Αν είχε δεχθεί, υπολειπόταν δυό τρεις ψήφοι εκτός από εκείνες του κόμματός του, θα είχε εκλεγεί και σήμερα θα είμαστε έξω από το Μνημόνιο"
Πηγή :protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου