Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Στάζει χολή και τρομοκρατία το σημερινό πρωτοσέλιδο της ..."σοβαρής" φυλλάδας "Η Καθημερινή" !!!


Ίσως δεν υπάρχει παρόμοιο πρωτοσέλιδο στα εκδοτικά χρονικά της χώρας,αν εξαιρέσουμε την Αυριανή του Γιώργου Κουρή την εποχή που πίστευε πως… γκρέμισε τον Καραμανλισμό!

Η γνωστή φυλλάδα,που κάποιοι την αποκαλούν έγκυρη και “ευαγγέλιο” της ορθόδοξης δεξιάς, του συγκροτήματος της εφοπλιστικής οικογένειας των Αλαφούζων έχει 15 θέματα στην πρώτη σελίδα της Κυριακάτικης έκδοσης κι εξ’ αυτών τα 10 στάζουν χολή και τρομοκρατία για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,αλλά και για τον λαουτζίκο που πρέπει να καταλάβει πόσο… λάθος ψήφισε στις εκλογές του Ιανουαρίου!


Κάντε μεγέθυνση της Καθημερινής της Κυριακής 26/4/15 και δείτε μόνοι σας όσα θέματα έχουμε υπογραμμίσει

Οι αντικειμενικοί και έγκυροι δημοσιογράφοι,αρθρογράφοι,εκδότες και λοιποί συντελεστές της έκδοσης πετάνε κύριο θέμα το Grexit για όσους τυχόν δεν τ’ άκουσαν από τα κανάλια τους κι ακριβώς από κάτω μας θυμίζουν ότι η Μέρκελ είναι το αφεντικό της Ευρώπης κι αυτήν προσκύνησαν 6 Ελληνες πρωθυπουργοί μέχρι σήμερα!

Ξεθάβουν τον αρχιμάστορα του ξεπουλήματος της χώρας, Κώστα Σημίτη,για να μας πει ότι η κυβέρνηση βαδίζει σε δρόμο αδιέξοδο κι από κάτω τον αρχηγό του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ, να μας πει για την “εθνική τραγωδία εντός ευρώ”!
Μας περιγράφει το δράμα του Βαρουφάκη στη Ρίγα και την ανησυχία των ΗΠΑ από την επικείμενη αποφυλάκιση του “τρομοκράτη” Σάββα Ξηρού,ενώ ο ειδικός αρθρογράφος του κύριου άρθρου της πρώτης σελίδας επισημαίνει τους “αυτάρεσκους ερασιτεχνισμούς” της Κυβέρνησης,τονίζοντας πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και συνεπώς…υπογράψτε να τελειώνουμε!!!!

Από κοντά οι “αιώνιοι φοιτητοπατέρες” που επιστρέφουν και “οι δεσμεύσεις καταθέσεων” από την εφορία….Ευτυχώς που η κυκλοφορία της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι μηδαμινή,γιατί διαφορετικά θα είχαμε εμφράγματα…
Πηγή: zeidoron.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου