Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Και το CNN ασχολήθηκε με την περίπτωση του ολιγάρχη Λεωνίδα Μπόμπολα , για τη Λίστα Λαγκάρντ !!!



Στη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου 
της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Κου Λεωνίδα Μπόμπολα 
αναφέρθηκε το CNN (!!!) σε δημοσίευμα με τίτλο: 
  • «Νίκη για την Ελλάδα- Στο δόκανο ο πρώτος μεγάλος φοροφυγάς».
Το αμερικανικό δίκτυο σημείωσε ότι πρόκειται για την πρώτη μεγάλη νίκη της Ελλάδας εις βάρος ενός υψηλού προφίλ φοροφυγά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «ο κ. Μπόμπολας αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε 1,8 εκατ. ευρώ από τους φόρους που χρωστούσε στο δημόσιο. Τα ελληνικά ΜΜΕ ανέφεραν πως μέλη της οικογένειας Μπόμπολα ήταν μεταξύ εκείνων που κατονομάζονται στον κατάλογο των πολιτικών και επιχειρηματικών ελίτ της χώρας με μυστικούς τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, έναν κατάλογο που είναι γνωστός ως λίστα Λαγκάρντ»

Στη συνέχεια το δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο Λ. Μπόμπολας είναι διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ Α.Ε., του μεγαλύτερου κατασκευαστικού ομίλου στην Ελλάδα.

«Η οικογένειά του ελέγχει επίσης μια σειρά από εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων της καθημερινής εφημερίδας 'Έθνος' και τους δημοφιλούς τηλεοπτικού σταθμού Mega» εξηγεί.
Και καταλήγει:
  • «Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής είναι μία από τις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης. Τα στοιχεία της δείχνουν οι καθυστερούμενες φορολογικές οφειλές ανέρχονταν σε περισσότερα από 70 δισεκατομμύρια ευρώ στα τέλη του 2014 - χρήματα που η Ελλάδα χρειάζεται απεγνωσμένα να αποφύγει τη χρεοκοπία».
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου