Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Χυδαία επίθεση Βενιζέλου κατά του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, αποκαλώντας τον "κουκουλοφόρο εξωτερικού..."!!!!





Χυδαία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του θνήσκοντος ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρκτηρίζοντάς τον  «κουκουλοφόρο του Εξωτερικού»!

Συγκεκριμένα:
  •  Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα περί «τρόικας εσωτερικού» αλλά και με αφορμή και τον «ανασχηματισμό» της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ο πρωθυπουργός, «μας δουλεύει εν ψυχρώ».
  •  «Δεν έχει κάνει ποτέ κανείς καμία σοβαρή διαπραγμάτευση. Δεν γίνεται διαπραγμάτευση. Έχουμε σπαταλήσει τον χρόνο, συνεχώς αλλάζουμε τους διαπραγματευτές. Είναι δυνατόν να έχουμε συνεχώς εναλλαγή Θεοχαράκη-Χουλιαράκη στο Euro Working Group όπου γίνεται η καθοριστική συζήτηση;», διερωτήθηκε.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «δεν υπάρχει ενότητα λόγου, δεν υπάρχει ενιαία ομάδα, δεν υπάρχει διαφάνεια».

«Αλλη διαπραγμάτευση κάνει ο κ. Παππάς στο γκρουπ της Φρανκφούρτης, άλλη ο κ. Χουλιαράκης στο Brussels Group, άλλη ο κ. Θεοχαράκης στο Euro Working Group, άλλη ο κ. Δραγασάκης ως αντιπρόεδρος, άλλη ο κ. Βαρουφάκης ως υπουργός, άλλη ο κ. Τσακαλώτος ως αναπληρωτής υπουργός. Κοροϊδευόμαστε και τρώμε τον χρόνο», είπε.

Όσον αφορά στη στάση που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επιλογής προσώπου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ανέφερε ότι αν υπήρχε ορίζοντα και είχαμε πολιτική ισχύ και όχι διαρκή υπονόμευση του κ. Τσίπρα, «που έλεγε στον Σόιμπλε και στην Μέρκελ “μην τους δίνετε σημασία, πέφτουν αυτοί”, τους "ρίχνω" σε λίγες ημέρες, θα είχαμε κλείσει την συμφωνία».

«Εμάς ο κ. Τσίπρας μας θεωρεί ότι είμαστε η τρόικα εσωτερικού. Αυτός που λειτουργούσε ως υπονομευτής του κύρους της κυβέρνησης, της κυβέρνησης της νόμιμης, της συνταγματικής σε όλη τη διαπραγμάτευση πως πρέπει να χαρακτηριστεί;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε πως ο κ. Τσίπρας, «πρέπει να χαρακτηριστεί κουκουλοφόρος εξωτερικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου